Инфо

31. март 2016.31. мар 2016.
ЗАХВАЛНИЦЕ УЧЕСНИЦИМА ЗИМСКИХ КАМПОВА У ШАПЦУ

Желимо озбиљну Школу

Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић уручио је прошле суботе део захвалница основцима који су похађали Зимске кампове, за време распуста у фебруару. За ученике четири основне школе из Шапца: „Ната Јеличић“, „Лаза К. Лазаревић“, „Вук Караџић“ и „Јанко Веселиновић“, припремљено је више од 500 захвалница, које је специјално за шабачке основце дизајнирао познати илустратор Добросав Боб Живковић.
Приликом обраћања директорима, наставницима и ђацима, градоначелник Зеленовић се захвалио што су показали вољу и марљивост да током распуста додатно раде и уче. Он је рекао да поред Математичког кампа, који је постао препознатљив на мапи знања у Србији, можемо да се поносимо и са новим камповима који су реализовани у фебруару.
-Ми желимо озбиљну школу, школу за 21. век, у којој деца и наставници који раде буду додатно награђени за свој труд. Наш циљ је да се код деце промовишу праве вредности, а да наш град постане препознатљив као средина у којој се негује знање, јер је знање моћ. Град је ту да подржи сваки камп, али и редовне активности наших школа. Имамо план да у наредне четири године Шабац постане центар знања и науке. Тежићемо да наше школе буду пример школа за 21. век. У њима ће деца ићи у једну смену, имати топао оброк и свој домаћи радити у школу. Наши ђаци ће учити програмирање, учити више страних језика, али ће се пажња посветити и физичкој активности деце. Само образовање им може отворити пут ка запошљавању, подсетио је градоначелник Зеленовић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa