Инфо

7. април 2016.7. апр 2016.
ОДРЖАН ТРАДИЦИОНАЛНИ КАРАТЕ ТУРНИР “ШАБАЧКИ ПОБЕДНИК“

Плакета ДаШиЋу

Петнаести међународни карате турнир “Шабачки победник“, у организацији КК „Шабац“ окупио је више од 250 такмичара из 27 клубова Србије и каратисте бечког тима „Орао“. Учесници су се надметали у катама и борбама на два татамија, а у ОШ „Лаза Лазаревић“ било је представника свик узраста и категорија. Турнир су отворили гуслар Југослав Грбовић и покретач карате спорта у Шапцу, Томислав Којић.
Екипни победник је „Мачва“ из Богатића, тиму „Рујно“ из Чајетине припало је друго, а Славији треће место. Најбољи сениор био је Гаврило Дашић (КК „Шабац“), сениорка Ева Карачоњи (КК „Чока“). Победе у катама припале су Јовану Виловском и Јовани Ергић. Дашић је и свеукупни победник Шабачког победника.
Домаћи тим представљало је 27 бораца, по броју одличја је био и најуспешнији, али од почетка, домаћин се не такмичи у екипном бодовању. Каратисти из Мајура (КК “Соко“) освојили су три златне (ката тим, Ема Петровић и Нађа Ћосић), две сребрне (ст. ката тим и Ања Петровић) и четири бронзане медаље (Тијана Николић, Јана и Андреа Глигорић и Оливера Брковић).
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa