Инфо

7. април 2016.7. апр 2016.

Кроз пар реЧи

“¢ КАЈАК ““ На клупској регати БСК ““ а, кајакаши шабачке „Зорке“ освојили су 18 медаља и екипно треће место са 64,5 бодова. Прво је било „Забрежје“, други „БСК“.
“¢ ФУДБАЛ ““ Фудбалерке Мачве, на старту плеј аута, Шапчанке су изгубиле од Пожаревца, на гостујућем терену, 7:2. „Мачва“ је последња са 3 бода, шест мање од прве екипе изван зоне испадања. Да би задржали шансе да опстану, фудбалерке из Шапца морају савладати „Напредак“ на свом терену.
“¢ ФУДБАЛ ““ Омладинци Мачве претрпели су други узастопни пораз у Квалитетној лиги Србије. У 22. колу, бољи је био „Бродарац“ 3:1. Шапчане у следећем колу очекује меч на домаћем терену против Локомотиве. Тренутно, „Мачва“ је једанаеста са 26 бодова.
“¢ РУКОМЕТ ““ Рукометашице Мачве изгубиле су у Лозници, од домаћег тима ОРК „Лозница“ 31:26 (14:11). Следеће коло доноси гостовање лидера, Младог радника у Шапцу.
“¢ РУКОМЕТ ““ ОРК „Мачва“, у занимљивом дуелу Прве лиге „Центар“, упркос вођству већи део меча, поражена је од Новог Београда 26:25 (10:14). Улогу фаворита имаће у наредном колу, када им гостује „Вождовац“.
“¢ РУКОМЕТ ““ Некадашњи рукометаш и тренер Металопластике, Веселин Вујовић, остварио је велики успех као селектор Словеније. У групи са Шведском и Шпанијом, где је бивша југословенска република била аутсајдер, играчи Вујевића освојили су друго место и пласирали се на Олимпијске игре.
“¢ СТОНИ ТЕНИС ““ Стонотенисери шабачког „Аса“ победили су Железничар из Лајковца у одложеном мечу 16. кола Друге лиге „Центар“. Шапчани су савладали Лајковчане 4:1.
“¢ СТОНИ ТЕНИС ““ На трофеју Наис за особе са инвалидитетом, Немања Бирманчевић из СТИК “Мачва“, освојио је друго место у својој категорији (седећа, 7), док је Драгосав Недељковић (категорија 4) био трећи.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa