Инфо

7. април 2016.7. апр 2016.
ОТКРИВЕНА НОВА ИМЕНА ИЗВОЂАЧА НА ШЛФ

АТЕИСТ РЕП И НИЧИМ ИЗАЗВАН ПРЕД ШАПЧАНИМА

Новосадски панк-рок великани, група Атхеист Рап, и бенд Ничим изазван нова су имена на списку извођача на Шабачком летњем фестивалу, који ће се одржати од 29. до 31. јула. Љубитеље електронске музике обрадоваће најављени долазак ДЈ дуа Цалвера & Манyа и ГроовyМана, који ће наступити на Партy арени. Они се придружују већ потврђеним извођачима међу којма су Бајага и инструктори, Хладно пиво, С.А.Р.С., Звонко Богдан, Њхо Сее, Марчело и Напети Љуинтет, Марко Настић, Леа Добричић, Мартијн Тен Велден и Тхе Беатсхакерс.
Атхеист Рап последњих месеци концертно представљају нови албум „Ãœберлауф“, са којег су недавно представили спотове за песме „Ха-Пу“ и „Момци се враћају у град“. И након 25 година на сцени, ова новосадска петорка није успорила и са истом страшћу и енергијом наступа широм Балкана, а пред публиком ШЛФ ће извести највеће хитове са својих шест студијских албума у суботу, 30. јула.
Бенд који је својим специфичним миксом жанрова обогатио регионалну музичку сцену, Ничим изазван, обогатиће и програм 14. издања Шабачког летњег фестивала. Ова деветочлана екипа музичара наступиће трећег дана ШЛФ, односно 31. јула, и извешће добро знане нумере са њихова два студијска албума, „Ничим изазван“ и „Одлазиш“.
Син првог београдског ДЈ, ГроовyМан ака Саша Радосављевић, започео је музичку каријеру као једна половина дуа „Грамопхонедзие“, али касније наставља соло и постаје једна од водећих фигура електронске сцене у Србији. Захваљујући одличној колекцији плоча и музичком знању које је стекао врло млад, није било тешко закључити да ће се у животу наћи баш у ДЈ водама. Његове наступе карактерише пуно позитивне енергије и спој сензуалног звука и функy гроове-а.
Млади и веома популарнији ДЈ двојац који осваја Србију, Цалавера & Манyа, освојиће и симпатије посетиоца ШЛФ. Уз засебна искуства у ДЈ-ингу која трају скоро деценију, постали су тим касне 2012. године би у још већој мери пренели добру атмосферу, заједно са позитивним емоцијама и јаком енергијом. Њихова прва трака „И Феел (Сиенте Ме)“ је добила огромну подршку од стране бројних искуснијих и цењених колега, а о успеху песме најбоље говори податак да је ушла у 20 интернационалних иТунес топ листа - од Немачке па све до Венецуеле, достигавши милионе прегледа на YоуТубе, Вимео и Вубе каналима!
Ко ће се још придружити извођачима на овогодишњем Шабачком летњем фестивалу и какве су још новости планиране, биће ускоро објављено!
Промо журка у суботу
Прва промо журка Шабачког летњег фестивала одржаће се у суботу, 16. априла од 21:00 до 01:00, у простору шабачке Тржнице. Наступиће Сајси МЦ, СевдахБАБY & Дјиџџ Ливе, познати београдски ДЈ-еви Пеппе & Поокие, а подршку ће им пружити шабачке ДЈ колеге Саша Божић и Игор Давидовић. Улаз на журку биће бесплатан за све посетиоце!

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa