Инфо

7. април 2016.7. апр 2016.
ГРАДСКИ БАЗЕН ШАБАЦ

Х2О Мед Спа центар

Сви Шапчани који воде рачуна о свом физичком изгледу али пре свега здрављу, од недавно су у привилегованом положају. Наиме, у склопу мултифункционалног спортског комплекса на градском базену почео је да функционише и Х2О Мед Спа центар.
У пријатном и умирујућем амбијенту, под будним оком искусних стручњака, уз најсавременију опрему можете санирати медицинске проблема али и естетске недостатке. На располагању су вам различите врсте антицелулит и терапеутских масажа, физикална терапија, сауна.
Прави хит ових дана представља неинвазивна антицелулит терапија која подразумева комбиновање мануелних техника масаже и апаратурних третмана акустичним таласима (Схоцкњаве) и лимфне дренаже (Лyмпхастим), уз апликацију термо паковања. Овакав вид третирања целулита, према оценама стручњака и велике групе задовољних клијенткиња има висок степен учинковитости у борби против најтежих облика где остали третмани не дају резултате.
Више о овом третману, али и другим актуелним услугама спортског и Мед Спа центра читајте у наредним бројевима “Гласа Подриња“.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa