Инфо

7. април 2016.7. апр 2016.
НОВИ ОБЈЕКАТ ГОМЕКСА ОД СЕПТЕМБРА

Шабац повољно место за инвестиције

Фирма „Гомекс“ ће у септембру отворити нови дистрибутивни објекат у Шапцу, у улици Краља Милутина, у близини главне аутобуске станице. Нови објекат ће бити површине 2100 квадратних метара, а у себи ће садржати супермаркет, ресторан брзе хране, мењачницу, апотеке и уређен паркинг простор.
Локацију на којој ће бити изграђен нови маркет посетио је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић. Он је истакао да је Град Шабац најповољније место за инвестиције, где ће сваки инвеститор добити ефикасну услугу, и да, иако се интензивно ради на довођењу великих страних инвестиција, Град подједнако даје подршку домаћим фирмама које инвестирају.
- Нама су једнако важне све домаће фирме, које свој капитал улажу у нашем граду. Захвалан сам компанији „Гомеџ“ што су одлучили да баш у Шапцу направе дистрибутивни објекат и одавде почну ширење на овом делу Србије. Град Шабац је поуздан партнер свим компанијама. Радује ме што ће се у септембру запослити још 50 Шапчанки и Шапчана. Стварањем повољне пословне климе у нашем граду, у наредне четири године, свако ко буде желео да ради, добиће запослење, а они који раде, моћи ће да зарађују више, додао је Зеленовић.
Милутин Јеремић, представник фирме „Гомеџ“, каже да њихово предузеће за сада запошљава 1350 радника и поседују 125 малопродајних објеката. На територији Шапца, у претходне три године, колико послују, отворено је 12 малопродајних објеката.
- Шабац је одабран као полазна тачка са које ћемо даље отварати наше продавнице, јер су нам омогућени добри услови за рад. Овај објекат који ћемо градити у Шапцу је највећи, не само у граду, већ и у региону. За нашу компанију, Шабац се показао као добро место за улагање и након три године рада, ширимо делатност. Нови објакат ћемо отворити у септембру, а у плану је запошљавање нових 50 до 60 радника, казао је Милутин Јеремић.
Виолета Шестић, сарадник за привреду у Кабинету градоначелника Шапца, истиче да је ово још једна продата парцела у граду.
- Парцела је површине 46 ари, продата је крајем јануара, а изградња објекта почеће већ у априлу. Шабац јесте и увек ће бити поуздан партнер сваком привреднику. Ту смо да инвеститорима пружимо подршку и информације, како би на најбржи и најлакши начин реализовали своју инвестицију, рекла је Виолета Шестић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa