Инфо

7. април 2016.7. апр 2016.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: ФАБРИКА ФАСО КРЕЋЕ

ЧИСТА ТЕХНОЛОГИЈА

Бројни ученици и професори у фабрици ФАСО која је преуређена у фирму за рециклажу ИВ ЛАЈН из Београда постављена је радна линија. Ускоро креће и производња а у сусрет том догађају за малу општину приређен је Јавни час из екологије и биологије који је побрао пажњу и показао да се ради о занимљивом послу и изнад свега чистој технологији, каже председник општине Владимирци Милорад Милинковић.
- Лепо је било видети младе и чути толико тога о екологији и биологији али радује линија и почетак рада. Биће здраво пошто се ради само о млевењу, никакве хемије тако да смо и са те стране задовољни, каже председник општине и додаје.
-Увелико се ради пут у Јаловику а потом машине прелазе на правац Трбушац, Скупљен, Кујавица, Вучевица. То много значи овим селима а и нама самима, презадовољан је Милинковић.
Данас у 17 сати у посету Владимирцима долазе амбасадори Белорусије и Казахстана које доводи, кажу у општини, Драгомир Карић. Намера је да се производи из Посавотамнаве пласирају на ово тржиште и тако учини велики корак за крај који обилује здравом храном.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa