Инфо

7. април 2016.7. апр 2016.
„Хумано срце Шапца“ и „Белграде Гивеањаy“

ПРИКУПЉАЊЕ НЕНОВЧАНЕ ПОМОЋИ

Шабац Гивеањаy је хуманитарна акција прикупљања неновчане помоћи у виду конзервиране, некварљиве хране, употребљиве одеће и хигијенских средстава који организују „Хумано срце Шапца“ и организација „Белграде Гивеањаy“ из Београда, а уз помоћ партнера пројекта: Канцеларије за младе града Шапца и Културног центра Шапца, као и преко педесет волонтера ““ ученика средњих школа.
Прикупљање наведене хуманитарне помоћи ће се одвијати у средњим школама у Шапцу од понедељка 11. априла до петка 15. априла када ће се сва сакупљена средства донети у за то посебно намењене просторије Економско-трговинске школе у Шапцу. Финалног дана акције ће у Свечаној сали Економске школе окупљеним волонтерима бити одржано и предавање о битности хуманитарног деловања.
У овој хуманитарној активности, поред наведених организатора, учествује и шабачка црква и бројна привредна друштва као партнери пројекта.
„Хумано срце Шапца“ и „Белграде Гивеањаy“ позивају све заинтересоване грађане да, колико су у могућности, подрже ову акцију донирајући наведена средства у петак 15. априла у Економско-трговинској школи у термину од 12 до 18 часова.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa