Инфо

14. април 2016.14. апр 2016.
ВЛАДИМИРЦИ: ОТВОРЕН ДОМ ПАЛИХ БОРАЦА

БЛИСТА УКРАС ВЛАДИМИРАЦА

Здање које је на реновирање чекало преко три деценије сада има издање на којем би му позавиделе и градске средине. Општина је из буџета издвојила шест милиона динара а ту ће се опет одржавати и седнице СО Владимирци, каже председник општине Милорад Милинковић.
- Дочекали смо да се имамо чиме поносити и где госте примити, погледати лепу представу и добар филм а после неадекватне сале средње Посавотамнавске школе, где смо младима сметали ту ће се одржавати и седнисе СО Владимирци као некада. Уложено је пуно, али вреди а потпредседница Владе Зорана Михајловић је обећала и помоћ око уређења мокрог чвора. Није било краја њеном одушевљењу али и самих грађана који су добили савремен објекат. Ту свакако није крај јер радићемо где год се може, пошто посла има пуно а, за динар је све теже. Дом палих бораца је заслужио овакво издање, презадовољан је председник.
Бројни Владимирчани и гости се тискају да виде ово умивено здање а ускоро крећу и садржаји. У плану је и прикладна фасада све са жељом да се у Владимирцима и селима остаје уз богат животни садржај мештана.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa