Инфо

14. април 2016.14. апр 2016.
ВАТЕРПОЛО: ЧЕТВРТФИНАЛЕ ПЛЕЈ ОФА

Одмах брејк

ВК „Војводина“ ““ ВК „Шабац“ 8:12 (2:4, 3:1, 2:2, 1:5)
Базен “Слана Бара“. Гледалаца 200. Судије: Рагач и Станојевић (оба Београд). Делегат: Калаш. Искључења: Војводина 9, Шабац 10.
ВОЈВОДИНА: Виторовић, Марић, Шиман 1, Тубић, тенедбој, Прекогачић 1, Гвоздановић 3, Ћатовић 1, Тркуља, Шулц 1, Рогач, Марчета 1, Филиповић. Тренер: Цукић.
ШАБАЦ: Алексић, Петровић, Цар 1, Пролић, Носовић 1, Ешкерт, Балакирев 3, Матовић 1, Укиминов 2, Лончарић, Шормаз 2, Тенжера, Поповић, Бакић 2. Тренер: Николић
Док ово читате, сигурно знате да ли је ВК „Шабац“ остварио нови историјски резултат и пласирао се у полуфинале плеј офа или ће одлуку донети мајсторица у Новом Саду у суботу, али се надамо да су Шапчани и на свом базену, пружили игру сличну оној из првог дуела.
Војводина, учесник Регионалне лиге, потпуно је надигран у суботу. Већ у првом периоду, тандем интернационалаца Балакирев ““ Укуманов, наговестили су изненађење. Плус два са прве паузе, успео је да анулира Гвозденовић, свакако најбољи појединац Новосађана. Принцип да Шабац поведе, а Војводина изједначи „примењен“ је и у трећој четвртини. Када се очекивао меч неизвестан до самог краја, уследила је једна од најбољих четвртина овдашњег клуба ове сезоне. Балакирев, Носовић, Укуманов, Шормаз, Бакић, редом су били незадрживи за одбрану Војводине. Серија 5:0, све је одлучила и донела једини брејк у првим мечевима финала плеј офа. Други меч је одигран синоћ на Градском базену у Шапцу.
Д. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa