Инфо

14. април 2016.14. апр 2016.
МУЗИЧКИ АПРИЛ У ШАПЦУ

ВЕЧЕ ДОБРИХ ВИБРАЦИЈА

У суботу 23. априла, на сцени Шабачког позоришта, публика ће имати јединствену прилику да чује а и да види како изгледа један музичко-сценски спектакл. Улаз је бесплатан а организатори су Блуз и Џез удружење и “Глас Подриња“.
Рафаел Вресниг (Рапхаел Њрессниг) је један од најзначајнијих младих европских блуз-џез музичара. Својим у исто време елегантним и експлозивним стилом у протеклој деценији стекао је статус веома цењеног и траженог оргуљаша на блуз-џез сценама многих држава.
Енрико Кривељаро (Енрицо Цривелларо) је италијански гитариста који своју каријеру већ више од једне деценије води паралелно у Европи и Америци. Сарађивао је, на концертима и плочама, са тако великим звезада блуеса као што су Јефф Хеалеy, Финис Тасбy, Лее Оскар, Јамес Харман, Јанива Магнесс, Бруце Катз, Лестер Бутлер и многим другим.
Рафаел и Енрико имају заједнички Орган Трио пројекат већ неколико година. Њихова музика може се дефинисати као добро одмерен миџ блуеса, јазза, соула и функа са високим енергетским набојем и неодољивим гроовеом.
Након наступа Њреснига и Цривеллара у кафеу Шабачког позоришта организован је мини концерт познате блуз групе „Тхе Гамблерс“.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa