Инфо

14. април 2016.14. апр 2016.
ГРАДОНАЧЕЛНИК ПОСЕТИО САЛАШ НОЋАЈСКИ

Шабац и Митровица, добре комшије и партнери

Градоначелник Небојша Зеленовић посетио је домаћинство Александра Челиковића, у селу Салаш Ноћајски, заједно са кандидатима за одборнике Листе Уједињена опозиција Митровице и Александром Продановићем носиоцем листе. Они су овом приликом разговарали о плановима за будућност комшијских градова и могућностима за сарадњу.
Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић је рекао да је добар однос ова два града доказан кроз пројекат Регионалне депоније Срем-Мачва.
-Град Шабац и Сремска Митровица су били и биће добре комшије. Ми треба заједно да сарађујемо на развоју нашег краја. Мислим да у једном пристојном и добром контакту, који је доказан већ раније кроз разне пројекте као што су Регионална депонија и сарадња на изградњи Постројења за пречишћавање отпадних вода. Ми можемо да градимо нашу заједничку будућност. Нама нико ништа неће донети са стране, за све се морамо изборити сами, и ми у Шапцу и наши пријатељи у Сремској Митровици. Зато ја као градоначелник Шапца подржавам Александра Продановића који је озбиљан и одговоран човек и заједно са својим тимом може да учини да и Сремска Митровица буде једно пристојно место за живот и да се наша добра сарадња настави у будућности, рекао је Зеленовић у Салашу Ноћајском.
Носилац Листе Уједињена опозиција Митровице Александар Продановић истакао је да постоји простор за заједнички рад Шапца и Митровице, посебно у областима пољопривреде за Срем и Мачву и заједничким наступима према инвеститорима и ЕУ фондовима.
- Ја се захваљујем господину Зеленовићу, градоначелнику Шапца, на подршци коју је дао Листи Уједињена опозиција Митровице Александар Продановић. Шабац је град који се интензивно развија, а најзаслужнији за то је градоначелник Шапца, који има добар тим. Захваљујући његовом добром раду, има велику подршку грађана Шапца, чега сам ја сведок. Постоји огроман простор за заједнички рад Шапца и Митровице, пре свега у сарадњи са потенцијалним инвеститорима. Такође у пољопривреди, која је у проблему и ми не видимо у овом тренутку стратегију власти према пољопривреди, сем да се уништи пољопривредни произвођач. Ми то морамо променити. Имамо озбиљне планове за пољопривреду и у Мачви и у Срему. Такође, можемо заједно да наступамо према европским фондовима као што смо то радили за Регионалну депонију, казао је Продановић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa