Инфо

14. април 2016.14. апр 2016.
ШИРЕЊЕ КАНАЛИЗАЦИОНЕ МРЕЖЕ У МАЈУРУ

ГРАД ПОУЗДАН ПАРТНЕР

У четири улице у насељу Мајур: Авалској, Краља Милутина, Сувоборској и Гучевској, настављено је ширење канализационе мреже. Градилиште у улици Кнеза Милутина је посетио градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, који је у разговору са мештанима истакао да нема развоја града ни целог нашег краја, ако у наредне четири године свака кућа у приградским насељима не добије прикључак на канализацију и уколико свака кућа у сеоској месној заједници не добије воду.
- Када говоримо о развоју града и његовој будућности, морамо да обезбедимо елементарне услове за живот нашим грађанима, без обзира где живе. Захвалан сам свим мештанима Мајура који су потписали уговоре са ЈКП „Водовод Шабац“, али позивам и остале да то ураде. Град Шабац је озбиљан и поуздан партнер свима, јер нама нико ништа неће донети са стране, за све се морамо изборити сами у нашем граду. Позивам суграђане да се укључе, како би од Шапца направили пристојно место за живот, рекао је градоначелник Зеленовић.
Живорад Жика Протић, мештанин Мајура, каже да је за мештане ове четири улице од непроценљивог значаја ширење канализационе мреже, али да се осим канализације ради на још неколико локација у Мајуру.
- Чак 95 одсто домаћинстава је потписало уговоре за прикључак на канализацију. Чекали смо пар месеци након уплате за прикључак, па смо захвални Градској управи и градоначелнику Зеленовићу на испуњеном обећању и обавезама, навео је Протић.
Укупна дужина канализационе мреже је 1.100 метара, а од 52 домаћинства колико живи у ове четири улице, 44 домаћинства су се прикључила на канализацију. Вредност радова је близу 10 милиона динара.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa