Инфо

14. април 2016.14. апр 2016.
Схоцкњаве антицелулит терапија

Реците збогом поморанџиној кори

Терапија доступна у Х2О Мед Спа центру у Шапцу. Потребно 6 до 12 третмана за дугорочне резултате. Видљиви ефекти већ после трећег или четвртог одласка
Док неке жене маштају о корекцији носа или повећању груди, ја сам годинама сањала да се решим целулита са бокова. Могу слободно рећи да сам мало богатство потрошила на различите креме и третмане који нису имали никакав или краткотрајан ефекат. Што сам бивала упорнија, чинило се да резултати изостају. Но, у тренутку када сам изгубила наду да постоји решење, чула сам за Схоцкњаве антицелулит терапију. До сада сам била на четири третмана, и не могу да опишем колико сам задовољна. Кожа је почела да добија здравији изглед. Неравнине су после сваког третмана све мање уочљиве, а ја сам коначно уверена да за све несавршености има лека- прича своја искуства наша суграђанка Јелена Илић.
Са њом се слажу и резултати званичних истраживања. Наиме, 73,6 одсто испитаника каже да терапија акустичним таласима (Схоцкњаве) повећава еластичност коже, а 89 процената би препоручило другима овај вид третмана јер је ефикасан у борби против најтежих облика целулита, чак и тамо где остале терапије не дају резултате.
Шта је Схоцкњаве антицелулит програм?
Терапија схоцкњаве акустичним таласима користи кинетичку енергију која се посебном технологијом претвара у акустични талас великог притиска за третирање највећих узрока за појаву целулита код жена: фиброзу везивног ткива око којег се гомилају масне наслаге и потискују масноће у доње слојеве дермиса.
Акустични схоцкњаве талас подстиче производњу калогена, а то доводи до опуштања и разбијања стврднутих влакана што враћа глаткоћу кожи и даје јој затегнутији изглед. Уједно се ослобађају зачепљене масти вода и токсини. Овај процес стимулише нерве и повећава проток крви у третираним областима, што производи свеже и дебље ланце колагена који кожу чине додатно затегнутијом и глатком. Акустични таласи уједно ојачавају кожу, која тако ојачана не дозвољава целуллиту да продре у њу и створи ефекат наранџине коре.
Сам третман је брз, ефикасан, неинвазиван и безболан.
Примена
Терапија акустичним схоцкњаве таласима може да се примени на пацијенте било ког узраста, као и на све делове тела: стомак, бокови, задњица, руке. Потребно је од 6 до 12 третмана да би се осигурали дуготрајни резултати. Сваки третман траје око 30 минута а значајна побољшања су евидентна након 3 или 4 пута.
Ефекат терапије схоцкњаве акустичним таласима траје око 6 месеци. Но, оно што би требало напоменути је чињеница да ни са једном врстом третмана целулит не нестаје заувек. Постоји много фактора који су укључени у борбу против њега као што су дијета, генетски фактор, структура везивног ткива, али Схоцкњаве терапијом целулит можете држати под контролом понављајући третман два или три пута годишње.
Мало статистике
Акустични таласи се са великим успехом користе у медицини од 1980. године за разбијање камена у бубрегу 1990. се уводе у третирање ортопедских стања најновија истраживања потврдила позитивно деловање на кожу и поткожно ткиво.
Х2О Мед Спа центар
У склопу мултифункционалног спортског центра на градском базену у пријатном и умирујућем амбијенту Х2О Мед Спа центра, уз помоћ најсавременије опреме и искусних стручњака решите естетске и здравствене проблеме. Или једноставно само частите себе опуштањем након напорне радне недеље.
Број телефона за информације је 069/33-55-190.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa