Инфо

14. април 2016.14. апр 2016.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: УРАЂЕНИ ИЛИ ПУТЕВИ У РАДУ

10 КИЛОМЕТАРА АСФАЛТА

Локална самоуправа општине Владимирци уз помоћ канцеларије за обнову и развој Републике Србије ових дана је завршила око 10 километара асфалта и камен у већини села општине. Посао је био обиман али се уз помоћ уз канцеларију за обнову и развој и Путеви Србије притекли у помоћ да се посао заврши а, део је урадила и општина из буџета.
- Правац Банића раскршће - Велика бара у дужини од четири километра урађен је уз помоћ канцеларије за развој док су Путеви Србије помогли да се уради правац Трбушац - Скупљен ““ Кујавица - Вучевица такође у дужини од четири километра. Из средстава локалне самоуправе урадили смо асфалтне деонице у Скупљену око 1.200 метара те правац Мровска - Каона у дужини од око 300 метара. Упоредо посипан је камен и по сеоским путевима у већини села, каже председник општине Владимирци Милорад Милинковић и додаје.
- Ми ћемо планиране путеве за које постоје пројекти урадити у наредном периоду али пројекти се морају обновити пошто су застарели а и у свих 29 села биће посут камен у жељи да житељи имају боље путеве а опет са крајњом надом да ће асфалт стићи до свакога. Средства су лимит али ради се у више праваца, па ће жеља је локалне самоуправе и то бити урађено попут и капиталних пријеката који чекају други део године, и биће прави хит ових простора, закључује Милинковић најављујући паклено и радно лето али и истрајност у испуњавању обећаног, што је актуелној власти била водиља и у претходном периоду.
С.К.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa