Инфо

14. април 2016.14. апр 2016.
ДА ПОБЕДИ ПОБЕДА ЗА ШАБАЦ

Заокружи ДВА!

Поверење се гради и заслужује ““ уверени да поверење имамо само у оне које добро познајемо окупили смо се са својим породицама и пријатељима и дружећи се још једном потврдили да коалиција ПОБЕДА ЗА ШАБАЦ нису речи, већ ЉУДИ каже Немања Пајић, лидер ПОБЕДЕ ЗА ШАБАЦ.
Предвођена Немањом Пајићем и представницима странака које чине коалицију - Божидаром Катићем, др Дејаном Павловићем, Александром Симићем, Бранком Филиповићем и др Радивојем Петровићем коалиција ПОБЕДА ЗА ШАБАЦ, окупљена на Летњиковцу, послала је још једном поруку да су „ЉУДИ највећи потенцијал“.
- Наше поруке нису само речи, јер су наше поруке ВАШЕ поруке ““ животне су и обичне, неоптерећене обавезом према центру, лидеру, вођи, идеологији. Нама су најважнији ЉУДИ, зато смо стигли до сваког нашег села, сваког нашег човека у граду. Причали смо са сваким, саслушали и препознали потребе и тако је настао наш програм. Говоримо једноставним језиком, не обећавамо оно што бисте волели да чујете, већ оно што можемо да урадимо. Ми верујемо да је ПОБЕДА ЗА ШАБАЦ кад поново имамо Кош клуб на ком ће се играти и расти наша деца, ми верујемо да је ПОБЕДА ЗА ШАБАЦ кад Дом здравља Шабац добије сертификат једини на простору бивше Југославије. Тако смо се у протеклом периоду борили за Шапчанке и Шапчане, тако ћемо и у наредном, јер то је ПОБЕДА за наше суграђане. Привреда која ради, пољопривреда од које може да се живи, јако село и развијен град, сигурна и доступна здравствена и социјална заштита ““ то су наши приоритети ““ каже Немања Пајић, лидер ПОБЕДЕ ЗА ШАБАЦ.
ПОБЕДА ЗА ШАБАЦ на локалне изборе излази под редним бројем два.
- Ми верујемо да има истине у старој изреци ИМЕ ЈЕ ЗНАМЕЊЕ и уверени смо да је ПОБЕДА ЗА ШАБАЦ пронашла најбољи начин да артикулише потребе наших суграђана, а они ће нам поверење узвратити подршком на изборима, гласајући за листу број ДВА ““ поручује Немања Пајић, носилац листе.
„Шабац је МОЈЕ место. И место моје деце. Шабац је и ТВОЈЕ место. Шабац побеђује, кад ПОБЕДА за Шабац побеђује, јер је ПОБЕДА за Шабац ТВОЈ глас! Заокружи ДВА!“
Немања Пајић

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa