Инфо

14. април 2016.14. апр 2016.
КОНФЕРЕНЦИЈА ЛЕВИЦЕ СРБИЈЕ

БИЋЕМО НАЈПРИЈАТНИЈЕ ИЗНЕНАЂЕЊЕ

Левица Србије Шабац на конференцији за новинаре пред изборе позвала је грађане Шапца да дају подршку тој странци у борби за републички парламент тако што ће заокружити број 15, а за локалне изборе број 2 коалицију Победа за Шабац. Левица Србије у борби за локални парламент наступиће заједно са Западном Србијом, Новом Србијом, ГГ Шабац, Зеленим Србије и Новом странком.
-Једна овако широка коалиција људи који слично размишљају гарантује да ће већина Шапчана, који нису исти, али су слични имати праве представнике у локалном парламенту. Као искрени левичари ми инсистирамо да је наш програм странке заснован на тим сличностима у различитости, рекао је председник градског одбора др Радивој Петровић.
Лидер Левице Србије Борко Стефановић нагласио је током посете Шапцу да “глас Левици није бачен глас, јер по свим истраживањима смо знатно изнад цензуса“.
-Имамо преко 70 великих одбора који функционишу баш као и Шабачки одбор снажно и моћно. То нам гарантује да ће Левица Србије бити најпријатније изненађење избора не само у Шапцу, Нишу, Новом Саду или Београду већ и у другим срединама. Млади и перспективни људи неукаљане политичке или пословне биографије су карактеристични за Левицу Србије, рекао је Стефановић.
У тој странци навели су да ће се како на републичком тако и на локалном нивоу залагати да Србија буде нормална земља у којој ће без трзавица живети обични људи какви смо сви ми, радници, сељаци, лекари, учитељи...
-Да престане корупција и страначко запошљавање од најмање општине па до врха државе. Да престане забрана лечења за људе у овој земљи, настала забраном запошљавања здравственог особља, поручили су из Левице Србије.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa