Инфо

14. април 2016.14. апр 2016.

НАПРЕДНИ ПОКРЕТ

Поштовани суграђани,
Желим да вас поздравим у своје лично име и у име Удружења грађана „НАПРЕДНИ ПОКРЕТ“. Али пре свега Вас поздрављам као ваша суграђанка, комшиница, колегиница. Желим да Вас, у неколико редова, упознам са програмом, циљевима и идејама нашег и Вашег покрета.
Као што и само име каже, МИ НИСМО СТРАНКА ВЕЋ УДРУЖЕЊЕ ГРАЂАНА ШАПЦА, окупљених са идејом, да преузму одговорност за свој живот и покушају да заједничким напором учине нешто за себе, своју породицу и своју децу. Ми смо млад покрет који је настао почетком ове године, као плод жеље и храбрости наших члонова да се ухвате у коштац са проблемима у нашем граду и у нашим селима.
А проблема има доста!
Овом приликом Вас нећемо замарати критиком зашто нешто није урађено, имаћемо времена и за то. Сада желимо да вам кажемо шта ми планирамо да урадимо и шта желимо да поправимо, да би живот у Шапцу и нашим селима био бољи.
С обзиром да су у покрету остварени људу из народа, који се боре за своју улицу, за своје насеље, за своје село, људи остварени у својим професијама и неоптерећени страначким борбама, ја Вас позивам да на наредним изборима гласате за „НАПРЕДНИ ПОКРЕТ“, односно, за ваше пријатеље и комшије, којима верујете. Тим гласом Ви ћете допринети да свако насеље има водоводну и канализациону мрежу.
Допринећете да направимо и поправимо пут до сваког села. Својим гласом Ви утичете да свака школа и сваки вртић буде покривен видео надзором и да нам деца буду безбедна.
Ваш излазак на изборе и глас за „НАПРЕДНИ ПОКРЕТ“ је глас за очување културе и традиције у Шапцу, глас за борбу да свако село има дом културе и простор за пензионере.
Драге моје Шапчанке и драги моји Шапчани, гласајући за „НАПРЕДНИ ПОКРЕТ“ стварате услове да нашим градом управљају Шапчани, људи који су рођени у Шапцу, овде завршили школу, раде и много воле свој град. Стварате услове да се Ваша деца школију у своме граду, да ту оснивају породице и да проводе свој живот. Ми ћемо се залагати да у Шапцу влада ред, да свако зна своја права, али да за сваког постоје и обавезе. Обавеза свих нас је да помогнемо развој породице, а то ћемо најбоље урадити ако мајкама дамо подстицај да рађају. Мајке са троје и више деце, морају из буџета града добијати плату. „НАПРЕДНИ ПОКРЕТ“ се залаже да сваки одличан ученик и одличан студент нађе запослење у Шапцу и да њихова стечена знања буду на добробит свих нас. Сваки креативан и надарен млади човек мора до добије шансу и град мора да помогне тим људима у развоју сопственог предузетништва.
Посебан акценат „НАПРЕДНИ ПОКРЕТ“ ставља на заштиту и очување здравља наших суграђана. Шетајући нашом СТАЗОМ ЗДРАВЉА штитимо се од кардиоваскуларних обољења. Залагаћемо се да се помогне свим оболелим, а посебно оболелим од ретких болести и деци. Настојаћемо да се оснује Фонд за помоћ брачним паровима за вештачку оплодњу. Стварање новог живота је врхунски циљ и задатак.
Поштовани грађани Шапца,
Надамо се да ћемо имати прилику да заједнички остваримо неке идеје које потичу од Стефана Немање, као што је изградња канала и ојачавање насипа. Не желимо да сваке године стрепимо да ли ће Сава, или нека друга река, да се излију из свог корита. Желимо да уживамо у њиховој лепоти.
Сигурна сам да можемо сви заједно да учинимо много и направимо живот у Шапцу лепшим, безбеднијим и напреднијим. Зато се МИ, КАО УДРУЖЕЊЕ, боримо за сваког поштеног човека, без обзира на пол, верску и националну припадност.
Дубоко верујем да ћете Ви, драги суграђани, знати да 24. априла дате глас искреним и одлучним људима, који су спремни, да заједно са Вама раде, све док не постигнемо такве животне услове у Шапцу, да стварно будемо Мали Париз.
ГЛАСАЈТЕ ЗА ОВЕ ЉУДЕ КОЈИ СЕ НАЛАЗЕ НА ЛИСТИ ЗА ЛОКАЛНЕ ИЗБОРЕ ПОД БРОЈЕМ 9. ТАЊА РАДОВАНОВИЋ-НАПРЕДНИ ПОКРЕТ-БОЉЕ ДАНАС МИ НИСМО СТРАНКА, МИ СМО УДРУЖЕЊЕ ГРАЂАНА! МИ НЕ ЖЕЛИМО ДА ЧЕКАМО, А ВЕРУЈЕМО НИ ВИ! ЗА БОЉЕ ДАНАС!!!
Председница Тања Радовановић

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa