Инфо

14. април 2016.14. апр 2016.
ЗЕЛЕНА СТРАНКА ПОДРЖАЛА „ШАБАЦ ЈЕ НАШ“

ОБЕЋАНО ЈЕ УРАЂЕНО

Зелена странка није успела да прикупи довољан број потписа да би учествовала на локалним изборима. Председник странке и директор Народног музеја у Шапцу, Марко Бингулац каже да нису хтели на силу да се боре за потписе и чекаће своју шансу на следећим изборима, за које верује да ће бити за мање од четири године. Подсећа да се ради о младој странци, основаној тек пре два месеца и жели да се прво афирмишу и профилишу.
-Желимо да и даље учествујемо у политици. Због тога ће Зелена странка на овим изборима подржати изборну листу број 1 “Шабац је наш“. То ћемо учинити због тога што су евидентни резултати у последње две године у Шапцу. Шта је обећано то је и урађено. Видимо и да постоје планови за наредне четири године. Немамо разлога да не верујемо да ће и то бити завршено како треба, каже Бингулац и додаје да друге велике странке само желе да дођу на власт, а не нуде ништа.
Бингулац се осврнуо и на конференцију за штампу једне политичке партије, на којој су критикована градска издвајања за културу у ситуацији када је велика незапосленост.
-Желимо да култура буде присутна и кад нам је лако и кад нам је тешко. Културе се нећемо одрећи, поручио је Марко Бингулац.
М.М.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa