Инфо

14. април 2016.14. апр 2016.
КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ РУСКЕ СТРАНКЕ

СТВАРАМО НОВИЈУ ИСТОРИЈУ

Руска странка заједно са партнерима из дела Двери и Изворног ДСС на завршној конференцији за новинаре пред изборе оценила је да су они једина права десница у граду са јасним програмом.
-Сматрамо да је логичан избор грађана Шапца да заокруже број 4 за изборе за одборнике, као и да заокруже број 12 на републичким изборима. Ми смо показали да је могуће бити проруски оријентисан са здравим десним ставовима, а не нудити себе у неке коалиције са господаром Вучићем или са „жутима“ . Ми нисмо понудили ни један милиметар, ни један секунд наших живота дотичном господину у оставци, али ћемо понудити и последњу кап крви српском народу. Окренимо се Русији и биће нам свима боље, рекао је члан повереништва Двери Александар Гератовић.
Руска странка позвала је грађане да на овим изборима кажу „НЕ“ за НАТО, ЕУ, производњи генетских модификованих организама.
-Када заокружите број 4 и број 12 на републичким изборима гласали сте за економски војни савез са Русијом, враћање плата и пензија на претходни ниво, увођење здравствене заштите свим грађанима, регионализацију против београдизације, доношење закона о пореклу имовине, повећање аграрног буџета и субвенције пољопривредницима. Поносан сам што стварамо новију историју, што смо први који ће увести једну проруску странку са руским именом у Народну скупштину и Скупштину града Шапца , рекао је шеф изборног штаба Ђорђе Васић.
-Позивам све чланове Демократске странке Србије који су за политику Војислава Коштунице да подрже листу број 4 на предстојећим локалним изборима у граду Шапцу. Ми смо уверени да у сваком делићу секунде мајка Русија може препознати да је сваки милиметар Косова део државе Србије, и да наше животе можемо да посветимо томе да васпитавамо нашу децу да поткопавају темеље лажне државе Косово, рекао је кандидат за одборника и председник Изворног ДСС Владимир Савић.
Руска странка заједно са партнерима из дела Двери и Изворног ДСС нагласили су да ће након уласка у локални парламент позвати грађане да заједно одреде приоритет у већ постојећим циљевима странке. Они, како наглашавају, сматрају да је странка „жива“ ако бирачи директно утичу на програм.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa