Инфо

21. април 2016.21. апр 2016.
МАЧВАНСКА ОКРУЖНА ЛИГА ““ 21. КОЛО

Ново славље

ФК „Раднички“ ““ ФК „Липолист“ 3:0 (1:0)
На почетку, гости су показали жељу да се надигравају, покушали офанзивом да изненаде фаворита, али када је уследио контранапд и невероватан промашај Радукића који је шутирао поред потпуно празног гола, играчи из Липолиста су схватили да је дефанзива боља опција. Углавном се играло пред голом гостију. Неколико сјајних продора имао је Радукић, претио је и Драгићевић, као и Рувидић убацивањима по десном боку. Потпуни резултат, притисак је дао у 37. минуту. Одузета лопта на средини терена, одлично проигравање Драгићевића чији шут, у ситуацији 1 на 1 брани голман Липолиста. Ипак, на правом месту је Петровић који одбијену лопту шаље у мрежу. Гости су имали једну велику прилику код резултата 0:0, но истакао је Јовић. У другом делу, голови Лукића и Васића решили су све дилеме, а „Липолист“ је припретио још неколико пута.
У наредном колу, како ствари сада стоје, следи дерби лиге. „Раднички“ гостује у Љубовији водећој Дрини која је славила у Петловачи голом у 97. минуту са беле тачке.
ТАБЕЛА: 1. Дрина 45, 2. Раднички шабачки 40, 3. Младост (П) 39, 4. Хајдук Станко 38, 5. Мачва (Б) 36, 6. Синђелић 34, 7. Подриње 34....
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa