Инфо

21. април 2016.21. апр 2016.
МУЛТИФУНКЦИОНАЛНИ КОМПЛЕКС ГРАДСКОГ БАЗЕНА

ВАШЕ ЗДРАВЉЕ НАМ ЈЕ НА ПРВОМ МЕСТУ

Стручни и искусни тренери. Високо професионални физиотерапеути. Врхунска опрема. Заокружен систем бриге о целокупном здрављу вашег организма: медицински и тренинг центар Х2О
Да бисте изашли на крај са савременим пословним и животним изазовима неопходно вам је „јако“ тело и „бистар“ ум. Најсигурнији начин да то остварите је редовно бављење спортом и поштовање основних принципа здраве исхране. Колико је ова комбинација битна за здравље сваког појединца препознали су на шабачком Градском базену. У оквиру вишефункционалног комплекса, имате могућност да одаберете врсту тренинга прилагођену вашој тренутној физичкој спремности и промените унос намирница по савету нутриционисте. За оне који би да оду корак даље доступан велики број третмана у Мед Спа Центру. Климатизован простор, савремена опрема и професионално особље су гарант резултата.
Здравље пре свега
Иако одвојени у засебне целине тренинг центар и Мед Спа центар Х2О делују унутар истог комплекса са јединственом идејом: „здравље пре свега“. Заједничка им је и брига о потребама сваког клијента појединачно, али и инсистирање на високој професионалности услуга.
-Функционишемо као мала породица. Иако смо сви јако млади имамо велико искуство у спорту и завршене факултете. За сада у оквиру тренинг центра ради 5 тренера, али у скорије време планирамо да се ширимо и програмски и кадровски- каже тренер Милена Илић.
- У Мед Спа центру Х2О тренутно ради два дипломирана физиотерапеута и један козметолог - масер. Ускоро треба да добијемо појачање у виду још једног физиотерапеута, чиме ће се створити услови да наше услуге још више продубимо- истиче дипломирани физиотерапеут Никола Ђокић.
Његово величанство клијент
Било да је у питању групно вежбање или индивидуални тренинг, нека од масажа, физикална терапија или сауна, сви запослени имају обавезу да саслушају жеље клијената и њима се руководе. Однос корисник /особље подигнут је на виши ниво, а оно на шта су у комплексу Градског базена посебно поносни је могућност пружања “заокружене услуге“ и привилегија да једини у граду имају услове да својим вежбачима обезбеде комбинацију “сувог тренинга“ и пливања.
-Имамо конбинацију која не постоји нигде у граду, а то је могућност да се након сувог тренинга у теретани одради тренинг на базену. То је најбоља могућа опција за тело- истиче Милена и додаје да се посебна пажња обраћа на индивидуалне тренинге.
-Ми саслушамо клијента и одрадимо комплетне анализе. У складу са тим да ли особа жели да редукује своју телесну тежину или повећа телесну масу организујемо програм физичких активности а у сарадњи са нашим нутриционистом и прикладан јеловник. После тренинга постоји опција опуштања или рехабилитације у Мед Спа центру, чиме је цела услуга заокружена.
-Базен као спортско рекреациони центар са примарним здравственим али и козметичким аспектом нуди широку палету могућности нашим суграђанима. С тим у вези увек гледамо да и финансијски изађемо у сусрет нашим клијентима, тако да је увек отворена опција различитих попуста уколико се користи више програма истовремено, док родитељи чија су деца чланови клуба Ватерполо Шабац имају 30 одсто попуста приликом коришћења теретане- каже Никола.
Растемо заједно са градом
Наша мисија је ширење свести о важности спорта у Шапцу. Њу испуњавамо ширећи палету услуга, бригом о потребама сваког клијента понаособ али и посебним активностима намењеним младим нараштајима. Само са пропагирањем здравих навика међу младима имамо сигурну будућност и услове да растемо заједно са градом- тврде на Градском базену.
Т.Т.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa