Инфо

21. април 2016.21. апр 2016.
Најављен Пољопривредни сајам

НАЈПОЗНАТИЈИ СВЕТСКИ

Организатори Међународног пољопривредног сајма у Новом Саду, који ће ове године бити одржан од 14. до 20. маја, најавили су да ће ове године бити одржана до сада највећа изложба пољопривредне механизације уз учешће излагача из 60 земаља
Директор Дирекције за комерцијалне послове Новосадског сајма Небојша Дракулић казао је на конференцији за новинаре да ће на сајму учествовати најзначајнији домаћи привредници и из области аграра и привредних грана које имају везе с пољопривредом као и из Кине.
„Ове године биће значајно веће учешће излагача из Кине, те ће нашим произвођачима и посетиоцима бити презентовани врхунски производи из те земље, у оквиру изложбе Премиум брандс фром Цхина, а обједињени наступ више од 30 компанија из те азијске земље биће својеврстан сајам у сајму“, најавио је Дракулић.
Он је најавио и колективне изложбе Италије, која је ове године земља партнер пољопривредног сајма, као и излагача из Холандије, Мађарске, Аустрије, Републике Српске, Турске, Чешке, а после више од десет година ће се представити и излагачи из Шпаније.
„Изложба пољопривредне механизације на 83. међународном пољопривредном сајму протећи ће у знаку најпознатијих светских брендова и новитета. Пољопривредне машине, трактори, комбајни, прикључне машине, опрема и делови чине више од 50 одсто укупног отвореног изложбеног простора“, додао је он.
Генерални секретар Пословног удружења увозника и извозника пољопривредне механизације Ђорђе Мишковић рекао је да је то удружење први пут после девет година колико постоји, закупило око 20.000 метара квадратних отвореног изложбеног простора и још око 1.000 квадрата у затвореном.
Очекујемо да се на штандовима наших чланица представи око 1.500 пробраних машина, међу којима су и оне које су понеле признања на сајмовима у Хановеру и Паризу, рекао је Мишковић и додао да су сви припремили повољније услове при куповини и новитете у понуди.
Улазнице за 83. међународни пољопривредни сајам коштаће 500 динара, колективне за групе од 15 и више људи 350 динара, док колективне посете ђака и студената, пензионера и деце коштају 200 динара.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa