Инфо

21. април 2016.21. апр 2016.
ХРАМ СВЕТЕ ТРОЈИЦЕ ЈОШ БЛИЖИ ГРАЂАНИМА

ОСВЕШТАНИ ТЕМЕЉИ ПАРОХИЈСКОГ ДОМА

У сарадњи свештенства Храма Свете Тројице на Летњиковцу, верника и Градске управе, завршен је део радова на изградњи парохијског дома
Комплекс Храма Свете Тројице на Летњиковцу сваког дана постаје све лепши. Велики број грађана прошле суботе присуствовао је освештавању темеља парохијског дома. У реализацији овог посла помогли су многобројни верници, пре свих мештани Летњиковца.
- Већ три године народ и свештенство се труде да направе нешто што ће служити за понос нашој Епархији и граду. Парохијски дом је неопходан за велики број људи који посећују Храм Свете Тројице. У овом послу пуно су нам помогли људи добре воље. Захваљујем се свим верницима који су помогли изградњу дома, а посебну захвалност дугујем Златомиру Јанковићу, власнику шабачког предузећа „Југокоп Подриње“ и његовој породици, који су нам пружили велику подршку у реализацији до сада урађеног, а радује нас што ће бити укључени и у наставак радова, рекао је Раде Тодоровић, старешина Храма Свете Тројице.
Допринос у изградњи овог објекта дала је и Градска управа.
- Имамо веома добру сарадњу са градом. Градска управа нам је обезбедила локацијску дозволу, подржала пројекат изградње и убрзала све остале административне процедуре, додаје наш саговорник.
Радови на изградњи парохијског дома настављају се након Ускршњих празника и Ђурђевдана. Свештенство и верници уверени су да ће веома брзо имати још један објекат који ће служити за понос житељима Летњиковца, али и свим осталим Шапчанима.
М.Максимовић

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa