Инфо

28. април 2016.28. апр 2016.
„УМОРНА МАМА“ ПОСЕТИЛА И СТУДЕНТЕ ВИСОКЕ ШКОЛЕ СТРУКОВНИХ СТУДИЈА ЗА ОБРАЗОВАЊЕ ВАСПИТАЧА

МАЛИ - ВЕЛИКИ „НАТИНИ“ ГЛУМЦИ

Успешну глумачку турнеју ученици Продуженог боравка ОШ „Ната Јеличић“, започету осмог марта, наставили су 19. априла. Мали-велики глумци извели су представу „Уморна мама“ и пред студентима Високе школе струковних студија за образовање васпитача.
- Представа је актуелна од осмог марта и врло је тражена тако да смо решили да је изведемо на овом простору. Идеја је да студенти прве и друге године, који имају најмање искуства у раду са децом, виде како се може и са њима направити једна овако лепа представа. Надам се да ће ова сарадња постати традиција, а као бившем студенту ове школе долазак буди веома драге и лепе успомене ““ рекао је учитељ Веско Исаиловић, писац текста и сценарија за представу.
Наступом, претежно ученика првог разреда, били су одушевљени и студенти који су бурним аплаузима и смехом пропратили наступ малих глумаца.
- Било ми је тешко да се спремим за ову улогу али сада ми је супер. Све су ми сцене добре. Важно је само добро научити текст. Волим да глумим ““ признала је Соња Мијаиловић, ученица другог разреда, којој је додељена улога уморне маме.
О. Г.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa