Инфо

16. септембар 2010.16. сеп 2010.
У ПОСЕТИ МАЈУРУ

КОД МИШИЋА НА КАФИ

Градоначелник Шапца Милош Милошевић прошлог уторка посетио десеточлану породицу Мишић у Мајуру, којима је заједничком акцијом Градске управе и организације “Хумано срце Шабац“ у јануару обезбеђен кров над главом. Вредност пројекта износила два и по милиона динара, док су малишани и овај пут добили пригодне поклоне
И поред смањења градског буџета, ове године није смањена сума опредељена за социјална давања. Град у износу од 70 милиона динара финансира читав низ пројеката намењених најугроженијим слојевима становништва. Један у низу је био и обезбеђивање дома десеточланој породици Мишић из Мајура који је реализован у сарадњи са организацијом “Хумано срце Шабац“.
- Градска управа и хуманитарна организација “Хумано срце Шабац“ су одрадиле велики посао. Данас смо у посети породици Мишић у Мајуру. Људима који имају седморо деце и којима смо крајем јануара смо обезбедили смештај. Чињеница да њихова деца данас имају много боље услове за живот и рад нас испуњава огромним задовољством. Ми ћемо и убудуће пратити дешавања у овој породици и уколико будемо могли сваки пут ћемо задовољити њихове потребе. Те потребе су врло скромне, али њихово остваривање је за ову породицу од изузетног значаја ““ рекао је у посети породици Мишић градоначелник Шапца.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa