Инфо

5. мај 2016.5. мај 2016.
ДЕЈВИД ГЕТА (Давид Гуетта) НА ЕГЗИТ ДОНОСИ

НАЈВЕЋИ СПЕКТАКЛ У КАРИЈЕРИ!

Најутицајнији светски музички продуцент и ДЈ, Дејвид Гета наступиће у петак 8. јула на „ЕЏИТ“ фестивалу! Аутор химне предстојећег Европског првенства у фудбалу 2016, долази уз највећи сценски спектакл у његовој каријери! Продукција овогодишње турнеје толико је обимна да су сви водећи фестивали као што су „Томорроњланд“, „Т ин тхе Парк“, „Сзигет“, „Ултра“, В фестивал потврдили наступ париског хитмејкера на својим главним бинама, раме уз раме са највећим стадионским атракцијама, потврдивши још једном суперзвездани статус Дејвида Гете! О његовој лидерској позицији у музичкој индустрији говоре и подаци да Гета иза себе има преко 9 милиона продатих албума, те 40 милиона продатих синглова, уз више милијарди на стриминг сервисима и 4,3 милијарде прегледа на свом званичном ЈуТјуб каналу, невероватних 55 милиона фанова на Фејсбуку, као и 19 милиона пратилаца на Твитеру и 4 милиона на Инстаграм профилима.
Највећи хитмејкер данашњице продуцирао је синглове заједно са највећим музичким звездама као што су Дејвид Боуви, Ријана, Снуп Дог, Ники Минаж, Емели Санде, Сиа, Акон, Авиши, Ники Ромеро и бројни други, а недавно је објавио сингл са хит триом „Дисциплес“ који такође наступају ове године на Егзиту. Француз је за свој нови сингл одлучио да уместо највећих звезда, сарађује са фановима, чиме је оборио још један светски рекорд, укључивши чак милион навијача у снимање званичне химне Европског првенства у фудбалу 2016! „Хвала милион пута свима који су снимали са мном! Била је то сарадња попут ниједне друге!“, изјавио је Гета и додао: „Хтео сам навијаче да ставим у срце званичне химне првенства и подршка широм света је била невероватна!“
Одмах после Новог Сада, Гета се враћа у Париз да би на „Стаде де Франце“ званично и затворио Европско првенство у фудбалу!

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa