Инфо

5. мај 2016.5. мај 2016.

ЧИВИЈАШКИ ХОРОСКОП

Бик
После мајсторског потеза да подржите Лепотицу и Звер, очекивао се још шмекерскији потез ““ повлачење. Реално, време је за то. Без обзира колико је то било тешко, улазак у парламент не би требало да буде велики успех. А, после неуспеха у неким демократија, следи повлачење. До тога, очигледно неће доћи, јер ви хоћете главом кроз зид. Није политика све на свету. Има живота и после ње, али то многи не схватају. Зар вам пример бившег председника Србије и некадашњег страначког шефа није довољна. Имали сте прилику, урадили сте шта сте урадили, а сада је време за неке друге клинце.
Близанац
Нико нема право да вам одузима мандат. То што имате толико година, то је ваша ствар. Можда будете најстарији у парламенту и још једном председавате највишем државном органу. Тешко да има неког старијег. Мада, далеко сте ви још од оног Сретана из Витине. Мандат је само ваш и ничији више. Поштено се се изборили за њега и нека вас у Скупштини. Биће ту пуно неког финог света, познаника, другара, и оних других. Нема потребе да га дате некоме другом, неком млађем, агилнијем...
Рак
Као неко ко је навикао на златну кашику и ко нема много времена да се бави овоземаљским стварима, јер време је новац, ви журите и тамо где се нормалном човеку баш и не мили““ у Суд, па још специјални. Не може наш Брнс да се злопати по редовима, него мора преко реда и у Суд да уђе. И то са све фасциклом преко главе да га случајно неко не примети. Размислите мало, наш народ лепо каже да све што је брзо, то је и кусо. Па, и пресуда.
Лав
Сада смо стварно збуњени. Зар вам није довољно то што се од 2000. године на министарским функцијама, него сада хоћете да будете председник државе. Аман човече, тек што су се завршили једни избори, ви се гурате за следеће. Зар кандидат неће бити актуелни председник? Ви хоћете да се утркујете са коалиционим партнером. То нису чиста посла. Да није неки шејтан ушао у вас? Порука: Не тражите преко хлеба погачу.
Девица
Кажете да нису битни људи, већ програм. Нешто вам баш и не верују људи. Ако је програм битан, како онда да сте у свакој чорби управо ви мирођија. Пе, има у том Покрету социјалиста квалитетног кадра. Ево и Кркобабић предлаже неког другог из ПУПС за министра просвете. Да је битан програм, а не људи, министри би могли да буду и неки други, а не, на пример, поново ви. А, апетити расту и расту. Сада нешто гледате ка војном министарству. Могуће, али знате и сами ““ битни су људи, а не програм.
Вага
Са вама нема шале. Ако је неко рачунао на вас, са ове друге стране, добрано се зезнуо. Лепо сте свима ставили до знања где сте и шта сте. И то је добро, да се зна. Ипак, нећете бити у прилици да се видите са једним од својих кумова, јер је најавио да неће да организује консултације пошто му је све јасно. Јасно је и вама да вас се уплашио и да неће да вас прими на канабе. Или, можда хоће.
Шкорпија
Ред је да се и ви за нешто питате. Јеста да сте министар и то оних, унутрашњих послова, али време је да и ви нешто кажете. Да вас не памте људи само као неког момка из Београда. Не желите СПС у новој Влади Србије и јасно сте то ставили до знања свакоме, па и њему. Нема шансе да он то није прочитао или чуо, или вам је можда рекао да кажете, свеједно. Важно је да се и ви можете да утичете на доношење битних одлука.
Стрелац
Неколицина вас има петљу, а ви је редовно истичете. Некада мање, некада више, али то сте углавном ви. И лепо велите ““ ако нас позове, то не значи да ћемо аутоматски да му се придружимо. Не мора се увек бити у власти, и опозиција је добра. Ојачаш, очврснеш, мало расчистиш двориште, остану само тврди момци, и кренеш у акцију. Уостало, зар левичарима није у крви борба, а не власт. Ионако има и код ових других оних који вас неће. Бирајте и ви мало друштво.
Јарац
За разлику од неких других јарчева, ви сте показали да сте поносан, достојанствен, једном речју ““ господин човек. Учинили сте нешто што су пре вас морали да ураде многи други ““ поднели сте оставку због изборног резултата. И то је велика штета. Имала би смисла да и неки други опозиционари крену вашим стопама, али они упорно пркосе законима друштва и природе. Једном другом јарцу следи деградација, иако се он и даље нада и нада.
Водолија
Ко о чему, председник о енглеској краљици. Ономад сте јој писали и то је изазвало салве одушевљења свуда у свету и просто наметнуло питање како то да се до сада ниједан државник тога није досетио. Сада је већ озбиљније, поредите се са њом. Те да немате много уплива у одлучивање, попут ње, те да су медији одлучили да вас не прате на начин на који би пратили енглеску краљицу. Али не иде вама да кукате. То од руке полази неком другом, више него успешно. Рано сте кренули са кампањом, можда трчите узалуд, не због резултата, него можда се партија клади на неког другог.
Риба
Људи који вас критикују, вероватно не виде шуму од једног дрвета. А, ви је визионарски видите, мада баш и не разумете, како сами кажете. Питање над питањима је ““ зашто су рушили по ноћи. Вас не занима то што су имали фантомке, небитно. Не занима вас ни то ко је то наредио, ради се о уђерицама, руглу Београда. Нија вам замиљиво ни то што је из врха полиције речено да се не интервенише. Ништа вас не занима. Питање је како би реаговали када би људи са фантомкама на булдожерима кренули да руше бесправне објекте на Сави иза Блока 45 где један водолија има објекат. Више шетајте.
Ован
Морате много да поведете рачуна о ономе што говорите, јер могу на крају да вас спале као што сте и сами рекли. Шта имате ви да се петљате у здравствене картоне. Лепо се чуло шта сте рекли и не можете да се сада оперете, па и да вас премијер насапуна. Кога је брига да ли су Кинези или нису гледали картоне и ко је то дозволио и колико су они озбиљни. Уопште вам није требало да ви испадате глупи у друштву.
ПС. У овом Ороскопу нисмо спомињали Бојана Пајтића, Драгољуба Мићуновића, Мирослава Мишковића, Расима Љајића, Александра Вулина, Војислава Шешеља, Небојшу Стефановића, Бранка Ружића, Владимира Павићевића, Томислава Николића, Александра Вучића и Мирослава Чучковића.
Ненад Кулчин

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa