Инфо

12. мај 2016.12. мај 2016.
ПЛЕЈ ОФ ЗА РУКОМЕТАШЕ ““ 7. КОЛО

ОдлиЧан и слаб бод

РК „Металопластика“ ““ РК „Слога“ (П) 27:27 (12:15)
Хала: „Зорка“. Гледалаца: 1.600. Судије: Ковач (Косовска Митровица) и Милосављевић (Звечан). Седмерци: Металопластика 1 (1), Слога 4 (4). Искључења: Металопластика 8, Слога 8 минута.
МЕТАЛОПЛАСТИКА: Максимовић, Драгићевић 1, Миловановић 1, Алексић, Голубовић 3, Дошен, Илић 6, Остојић 5, Арсић (7 одбрана), Јездимировић, Митровић 1, Ђукић, Дакић 1, Ивановић 7, Петровић, Мариновић 2.
СЛОГА: Раковић, Милићевић 4, Стевановић 4, Делибашић, Спасић 1, Пернар, Милинковић (20 одбрана), Петровић 6, Павловић 8, Андрејевић 2, Бојанић, Калтак 1, Гојковић 1, Димитријевић.
Реми је недефинисан јер, на крају, генерално незадовољни Шапчани, морају бити презадовољни са освојеним „само“ једним бодом.
Три четвртине утакмице, домаћи тим није личио на онај из првог дела плеј офа, већ је игра подсетила на ону из Новог Сада. Сувише импровизације и недовољно организације у нападу, уз расположен и растерећен тим из Пожеге, узроковали су константно вођство Слоге. Погађали су и са играчем мање, а када су, у 45. минуту, повели 25:17, чинило се да је пораз неизбежан. Ипак, „фактор преокрета“ постао је Ивановић. Капитен Митровић и искусни Ивановић подигли су публику, екипу и повратили веру. За седам минута, постигло је крило Шапчана пет голова. Када је заличила на себе „Металопластика“, гости нису имали никакво решење. Но, десило се то пар минута прекасно. Имала је овдашња екипа и напад за победу, али Илић је шутирао у голмана Милинковића.
Шта је ту је, а где је, сигурно Ви знате боље, јер Вам је познат резултат са гостовања у Суботици. Нама није био до закључења овог броја.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa