Инфо

12. мај 2016.12. мај 2016.
ШАБАЧКИ ЛЕТЊИ ФЕСТИВАЛ

ПОЧИЊЕ ПРОДАЈА УЛАЗНИЦА

Продаја карата по промотивним ценама за Шабачки летњи фестивал, који ће се одржати од 29. до 31. јула, почела је на свим продајним местима Евентима, Гигстиџа и ДД Тицкета у Србији и региону, као и путем њихових сајтова.
У продају је пуштен ограничен број комплета улазница по цени од 800 динара за три дана фестивала са укључене три конзумације и улазнице за камп од 1.500 динара, које обезбеђују три дана боравка у кампу, тродневну фестивалску карту и три конзумације.
Од 29. до 31. јула у Шапцу, на простору Старог града и Шабачке тврђаве, одржаће се 14. Шабачки летњи фестивал. На Јелен Маин Стаге наступају Бајага и инструктори, Хладно пиво, С.А.Р.С., Звонко Богдан, Њхо Сее, Марчело и Напети Љуинтет, Ничим изазван, Атхеист Рап и В.И.П., док ће међу зидинама Шабачке тврђаве бити смештена Партy Арена, на којој вас очекују Даррен Емерсон, Марко Настић, Леа Добричић, Мартијн Тен Велден, Тхе Беатсхакерс, Цалвера & Манyа и ГроовyМан.
Шабачки летњи фестивал је музичка манифестација која се традиционално одржава сваког лета још од 2003. Ове године је МТВ, као најпознатији канал за младе на свету, преузео организацију 14. Шабачког летњег фестивала. Музички програм овогодишњег ШЛФ одвијаће се на две бине - Јелен Маин Стаге и Партy Арени, а биће представљени разноврсни и занимљиви пратећи садржаји који ће се састојати од радионица, зона за одмор, фоод цорнера, Гуитар Херо кутка, тезги са рукотворинама, старим плочама сл...

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa