Инфо

12. мај 2016.12. мај 2016.

ЧИВИЈАШКИ ХОРОСКОП

Бик
Ви баш умете позитивно да изненадите и то нека вам служи на част. Само наставите тако. Важно је да будете ту негде у видику. Чишћење градских зидова после кампање лепљења плаката, одличан је потез који је, будите сигурни, и примећен. Могли би да предложите, или наложите, вашем страначком колеги из нашег Шапца да уради исто. Дотични доктор је страначки чистио двориште школе у којој столује, па би могао да почисти и град који су поприлично унередили страначким плакатима.
Близанац
Као неко ко је некада био жут, вама је просто недокучиво да се та боја помеша са црном. Сва срећа па сте ви остали на својим позицијама и да нисте да неким другим тикве садили. Ваша доследност је апсолутно неупитљива, и то што су се други променили и дошли на ваше, говори о вашој истрајности да друге приведете вама. Немате ви зашта да црвените, или да не дај боже, стављате маску на главу.
Рак
Таман сте се изборили, уз малу помоћ неистомишљеника, да прескочите цензус и одмах вам расту апетити. Није то баш паметно, али ви сте сама ковачица своје среће. Шта ће звер на то да каже, видећемо, али ваш оптимизам је вредан дивљења. Како неко ко је за неколико гласова успео да се домогне парламента, храбро је да се размишља о председничким изборима. Наш савет: Полако и не срљајте. Има још дана за мегдана.
Лав
Ни презиме није могло да помогне, не да остваримо још једну историјску победу у новијој историји Србије, него бар да се пласирамо у прву половину табеле. Да сте се потрудили, јесте, да је наступ био добар, да не кажемо одличан, није. Играли сте на карту емпатије за жртве, али Украјина и Русија су имали јаче аргументе. На крају није стигла ни честитка од премијера, јер она: „Важно је учествовати, а не победити“ важи само за неке друге.
Девица
Ко о чему ви о усташама и по Рватској. Колико то има везе са Министарством за рад и социјалну политику, то само ви знате, али битно је да се та тензија одржава. Паметан би, међутим, до сада укапирао да прозивање комшија на тај начин њима годи. Они то воле, и тачно знају када треба да пецну, јер се одмах појавите ви и тамо неки нелустрирани новинар Ратко Дмитровић да распале по вама. Када у свом дворишту не могу да нађу некога ко ће да им тепа, они се обрате вама и њима лепо. У наредном периоду не морате да се бавите својим ресором, вероватно следи неко ново Министарство.
Вага
То што сте постали део коалиције са жутима на Старом Граду, више је изазвало потреса него када вашем куму у Бајчетини није успело печење ракије. Не престајете да изненађујете све око себе, и то је добро. Успели сте многе да изнервирате, што умете добро да радите. Ако успете да сачувате приватну својину од фантома, онда је то тек озбиљна претња за оне друге. Чекамо на ваше следеће потезе.
Шкорпија
Чутање је мајка мудрост, и само се те мудрости придржавајте. Када човек ћути нема обавезу да одлучи у складу са оним шта је претходно говорио. На прозивке се не осврћите. Па, шта иако уђете у ту фамозну нову Владу. Зар је боље бити у опозицији, није. Када сте у власти, у прилици сте да помогнете и онима који сада траже од вас да останете у опозицији.
Стрелац
Успели сте да се докопате слободе. Сада у њој уживајте онолико колико можете и док још можете. Ускоро се враћате иза решетака. Е сада, да ли сте стварно криви или не, то знате ви и још по неко, али кривицу сте признали и то још какву. Прича се да у затворима не воле баш оне што певају, али верујемо да ћете имати неку врсту специјалног третмана. Били сте на челу државе, трећи или други човек у Црној Гори. Да су могли да вас заштите могли су, а ви видите кога ћете и зашто.
Јарац
Колега из Владе вас је покренуо и одмах за њим сте одлучили да и ви трчите председничку трку следећег пролећа. Храбра и мудра одлука. Ако стварно желите да постанете председник Србије, онда треба да не будете више ППВ и министар, односно да не будете део нове Владе. Замислите ту апсурдну ситуацију да бирачи у Србији бирају између три кандидата владајуће коалиције. Толики степен демократије још није за нас. Лепо покупите своје коферче и у опозицију. Са те позиције, председничка фотеља је много ближа.
Водолија
Колико сте ордења поделили овде и по белом свету, коначно се неко сетио да вам узврати. По оној народној, ја теби војводо, ти мени шамане, стигло је вредно признање из блиског нам Алжира. На својим јуначким, војводским грудима, носићете Орден „Ел Атхир“ од Алжира, и то једини у својој земљи. Сада ће да вас крене, напуниће се ревери колајнама. И још нешто, огромна је разлика између малог пољопривредника и великог сељака.
Риба
Победићете тај камен и звезде су сигурне. Једино ко може да вас у томе спречи су комплетни идиоти у вашим редовима који ноћу руше по Београду. Случајно или не , појавили су се и неки фантоми и у реклами у којој Жика Шареница рекламира неко осигурање. Покушајте да се у наредном периоду додатно ангажујете, мада знамо колико је то тешко за некога ко толико ради, како би открили смисао свега тога, јер ће нам свима бити јасно.
Ован
Није лако бити ви. Притискају са свих страна, а најгори је онај „Б“ из ваше групације „ЧБЧ“. Није у реду да вам се обраћа преко медија. Може да вас позове телефоном, али можете и ви. Глуви телефони су зезнута ствар и нису за игру. Уместо да уживате у благодетима пређеног цензуса, плус могућности да вас Он позове у Владу, ви треба сада да се свађате са тек помиреним коалиционим партнерима. Када све саберете и одузмете, та Аконкагва вам дође као брдашце у односу на гомилу проблема који су пред вама.
ПС. У овом Ороскопу нисмо спомињали Зорана Бабића, Горана Весића, Санду Рашковић Ивић, Сању Вучић, Александра Вулина, Војислава Шешеља, Ненада Чанка, Светозара Маровића, Ивицу Дачића, Томислава Николића, Александра Вучића и Чедомира Јовановића.
Ненад Кулачин

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa