Инфо

12. мај 2016.12. мај 2016.
СаопШтење странке Заједно за Србију поводом одлуке Управног суда којом су напокон оконЧани локални избори у Шапцу

СТАВЉЕНА ТАЧКА

По налогу београдске централе локални СНС поднео је још једну жалбу Управном суду Републике Србије. Нова жалба се односила на одржану конститутивну седницу Скупштине града Шапца. Као и претходне, Управни суд одбацио је и ту жалбу. Овом одлуком дефинитивно је стављена тачка на локалне изборе и потврђена велика изборна победа у нашем граду.
Избори су тековина модерног друштва и на њима се одлучује о најбитнијим стварима у држави. Истинске демократе знају да прихвате пораз са већим достојанством од изборне победе. Када изгубите изборе тачно знате која политика није била добра за грађане. Убеђени смо да је СНС изгубила изборе у Шапцу због намере да укине културу у нашем граду; зато што нису имали план како да запосле људе; зато што субвенције пољопривредницима нису исплаћене и што нису имали никакав план како да ови наши вредни суграђани остваре већу зараду; зато што СНС кречи тоалете уместо да гради најбоље школе; зато што су заборавили на људе смањивши им пензије уместо да су стварали ефикасну здравствену заштиту.
Позвали смо вас да се као наши суграђани извините грађанима и грађанкама Шапца за напад и бруку коју сте нанели нашем граду када сте на конститутивној седници Скупштине града напали изборну вољу и саму демократију у Шапцу. Имате прилику то сада да урадите јер у наредне четири године, као опозиција, можете да се борите за своје идеје и политике. Насиљем и љутњом ништа нећете постићи. После конститутивне седнице и реизбора Небојше Зеленовића за градоначелника, надали смо се да смо поново постали комшије које живе и раде за наш град, али ви сте по налогу страначке централе морали поново да бесмислено идете на суд. Немојте дозволити да због налога неког са стране, ко и не живи у нашем граду одустанете од рада у интересу свих грађана. Ово вам је прилика да извињењем макар обећате да ћете убудуће бити конструктивна опозиција достојна величине нашег Шапца.
Заједно за Србију

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa