Инфо

12. мај 2016.12. мај 2016.
МЕЂУНАРОДНИ ПОЉОПРИВРЕДНИ САЈАМ У НОВОМ САДУ

ДОБРА ПРИЛИКА ЗА МАЧВАНСКЕ ИЗЛАГАЧЕ

На Међународном пољопривредном сајму у Новом Саду представља се 1.500 излагача из 60 земаља и најзначајнији домаћи привредници из области аграра и грана које имају везе с пољопривредом.
Ова традиционална, изузетно посећена манифестација, је по оцени излагача из Мачванског округа: Мотоил, Агроунион, Стихл, Сано, изузетна прилика да своје производе презентују широком кругу људи из земље и иностранства.
Мотоил на Сајму
Компанија Мотоил доо, Шабац излаже на 83. Новосадском пољопривредном Сајму на штанду Јохн Деере
-На штанду су изложена Мотоил и Пакело уља и мазива чије је наша компанија овлашћени дистрибутер за територију Србије. Поред уља велико интересовање посетилаца је за Јохн Деере механизацију, као и за Занон тарупе, Нарди прскалице и атомизере. Посебно интересовање изазвао је трактор ЈД 5045 Д по промотивној цени од само 12.900 евра- истичу у Мотоилу Шабац.
Седиште компаније Мотоил се налази на заобилазном путу (поред хотела Еуфорија) где су у малопродајном објекту изложене све врсте уља,трактори као и пратећа механизација произвођача Занон, Нарди, Поттингер, Сфоггиа.
Земља партнер Италија
Земља партнер 83. међународног пољопривредног је Италија, која наступа са 16 компанија у Хали 1 Новосадског сајма.
Цена улазница за 83. међународни пољопривредни сајам непромењена је у односу на претходне године. Појединачна улазнице коштају 500 динара, колективне, за групе од 15 и више људи, стају 350, док колективне посете ђака и студената, пензионери и деца од 7 до 12 година улаз на Пољопривредни сајам плаћају 200 динара.
Радно време сајма је од 9 до 19 сати.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa