Инфо

12. мај 2016.12. мај 2016.
НОВЕ АКТИВНОСТИ КАНЦЕЛАРИЈЕ ЗА МЛАДЕ ГРАДА ШАПЦА НА СЕОСКОМ ПОДРУЧЈУ

КРОЗ ИГРУ ДО ЗНАЊА

Пројекат Канцеларије за младе града Шапца „Ти можеш све“ полако заживљава и на сеоском подручју. Тако ће деца узраста од шест до једанаест година, имати прилику да на забаван и интересантан начин, кроз игру и анимацију, савладају основну музичку писменост када је у питању класична музика и да се упознају са гитаром и свирањем у групи. У томе ће их кроз радионицу „Мали гитарски оркестар“ уторком и петком од 12.30 часова у ОШ „Јанко Веселиновић“, провести предавач Маја Симић.
За оне жељне да савладају основне појмове енглеског језика, средом и четвртком, од 12.30 часова, такође у ОШ „Јанко Веселиновић“ у Јеленчи организоваће се Радионица „И њант то кноњ“ („Желим да знам“). Радионицу, која је предвиђена за двадесет полазника, водиће Јелена Урошевић.
У Дому културе у Прњавору нешто старији узраст, од десет до четрнаест година, имаће прилику да се упозна са лепотама, културом и историјом Француске, а све у циљу савладавања француског језика. За ово необично путовање побринуће се Јелена Пантелић, понедељком и уторком од 15 часова, у оквиру радионице „Француска на длану“. Број полазника је двадесет.
Радио емисија за младе „Фазон“, понедељком, средом и петком од 15 часова, окупиће десет полазника од десет година па навише у ТИМ радију Прњавор. Емисија има за циљ бављење културом, едукацијом и промоцијом талентоване омладине, али и показивање младима како се постаје новинар.
За више информација заинтересовани се могу обратити Маји Симић (066 14 99 69), Јелени Урошевић (064 68 24 171), Јелени Пантелић (064 84 46 111) и запосленима у ТИМ радију Прњавор.
О. Г.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa