Инфо

19. мај 2016.19. мај 2016.
ПЛЕЈ ОФ ЗА РУКОМЕТАШЕ ““ 9. КОЛО

До последњег даха

РК „Металопластика“ ““ РК „Ц. Звезда“ 30:25 (15:9)
Хала: „Зорка“. Гледалаца: 1.600. Судије: Ковач (Косовска Митровица) и Милосављевић (Звечан). Седмерци: Металопластика 1 (1), Слога 4 (4). Искључења: Металопластика 8, Слога 8 минута.
МЕТАЛОПЛАСТИКА: Максимовић, Драгићевић, Миловановић 4, Дакић, Голубовић 1, Цвијановић, Мариновић 5, Остојић 2, Алексић, Арсић, Ђукић, Јездимировић 2, Митровић (кап.) 1, Илић 10, Ивановић 1, Петровић 1.
Ц. ЗВЕЗДА: Јанкетић, Шотић 2, Бојичић 2, Радосављевић 2, Драгутиновић 5, Гачевић, Столић 1, Антељ, Настић, Златановић, Тодоровић (кап.) 2, Николић, Мандић 1, Бабић 2, Кљајић 1, Леовац.
Овај меч подсетио је на март и април, подсетио је на шампионске игре Металопластике. Сав притисак био је на плећима Шапчана, а сва растерећеност на страни гостију. Ипак, квалитет је тај који је одлучио.
Свесни да почетак може много тога одлучити, „пластичари“ су никада силовитије ушли у дуел. Можда је и 7:1 после свега 10. минута било преломно за коначан исход. Предност створена у том периоду, суштински је одржавана до 40. минута. Миловановић и Драгићевић, ове вечери, носили су „пластичаре“. Шотић је био тај који је госте чувао у мечу, а потом и повео свој тим у завршници. Искористили су „црвено ““ бели“ пад у игри домаћина, успели да, у 48. минуту, приђу на 23:21. али је то раздрмало “пластичаре“. Нико у хали није желео драматичан финиш. Нова серија 7:2 до 58. минута, решила је све дилеме.
Шапчани ће сезону окончати у Београду, на „Бањици“, дуелом против Партизана. Све одговоре даће последњих 60 минута. Шапчани су обебедили, у овом тренутку, СЕХА позицију.
Д. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa