Инфо

19. мај 2016.19. мај 2016.

ЧИВИЈАШКИ ХОРОСКОП

Близанац
Од борбеног радикала, коме су главу полупали на демонстрацијама против хапшења и изручења Хашком трибуналу Радована Караџића, до устоличења у првог човека српског фудбала, брз је пут. Ви сте само један у низу кадрова који потврђује то правило. Свега неколико година. Неко би рекао, какав фудбал, такав и председник ФСС. Толе је годинама тражио наследника и прошао баш истог оног човека за којег је својевремено написао да је дилер и сводник (саопштење ФСС август 2013). У Србији је неписано правило да када помислите да не може бити гори, он се некако ипак појави.
Рак
Дани који су пред вама више нису испуњени неизвесношћу. Имате ту врсту комодитета да сада можете да водите политику, оно вашу, изворну. За разлику од многих, ви нећете ићи на консултације код будућег премијера борбене владе. Коалициони партнер нека иде, и нећете да му замерите, јер се ипак ради о две партије. Важно је показати карактер.
Лав
Са вама нема шале, то је најбоље знао покојни Тијанић. Ако сте са њим изашли на крај, ти председнички избори неће бити много тешка борба за вас. Не надајте се подршци Зоране Михајловић, јер вас она не може подржати и то само због партијске дисциплине. Неће вам ни Маријина Молитва помоћи. Ако се којим случајем она, министарка, буде кандидовала, ви ћете је, међутим, подржати, у то смо сигурни.
Девица
Сваким даном сте све мање девица. Ето, скочили сте и падобраном, али верујемо да вам је лакше било да се баците из авиона него да стоички поднесете владичину ногу десницу, односно шут у тртицу. Можда је, ипак, тренутак да се окренете свом послу и да мало поведете више рачуна о социјали и радницима.
Вага
Нешто вам је отупела оштрица. Нисмо навикли на то. Надамо се да је то само тренутак слабости, јер стварно не приличи да се ви плашите свог кума, па макар он био председник Србије. Није требало да пошаљете нејаког Немању. Претили сте баш поштено, и онда мућак. Сакрили сте се иза одлуке Централне отаџбинске управе, или чега већ, и ништа. Могли сте да уздржите тих 30 секунди.
Шкорпија
Ви сте апсолутно изненађење, закуцали сте. Сва она паљења застава НАТО, Хрватске и све оне радикалске вратоломије, ништа су наспрам вашег обраћања председнику. Са толико ауторитета сте се обратили дотичном са „ТИ“, да је он јадан од муке после 30 секунди отишао без речи поздрава. Ваш лидер је коначно добио достојанственог наследника.
Стрелац
Свашта нешто се вама дешава у животу. Иако би свако помислио да сте у доброј фази, прегрмели још четири године, човек сте од поверења, нешто ипак срећу квари. А, то је могућност да и Моамер уђе у Владу. Како ћете са тиме да се изборите, нека вам је Алах у помоћи. Али, ви сте човек са више талената, и спремни на све. Поезија вам иде од руке, а то сте показали тиме што сте једног Халида дивном песмом: „Дуњо моја“.
Јарац
Тај дуго очекиван позив коначно уследиће од недеље. За сваки случај, не надајте се много. Умерено и достојанствено. Од завршетка избора министарска фотеља није била ближа. Пошаљите екипу на неки колективни одмор, чисто да не закувају коалициону чорбу. Били би вам од велике помоћи ако буду отпутовали на пар дана далеко од вас. Извините се колегеници, ви знате зашто.
Водолија
Коначно сте показали да сте с правом прави и достојанствени председник Србије. Начин на који сте се храбро и достојанствено изборили са мувом у Алжиру, остаће златним словима исписан у нашој новијој историји. Храбро и достојанствено сте издржали и консултације са радикалима, иако су трајале краће од ваших студија. Оно, јесте да мува није слон и да су радикали били без кума, али храброст је храброст. Драгица може да буде поносна.
Риба
Тито је волео млинце, а ви пудинг од ваниле. Тито је волео војску, а ви ћете у касарнама да спавате. Тито је градио путеве, и ви сте у том послу скоро свакодневно. Пред вама су још многи Титови изазови, страначка Скупштина, па онда она велика Скупштина, па избор Владе. Предахните мало, да не будете уморни већ у 13,45. Само доследно наставите свој пут и завршите тај програм Владе. Ако загусти, ту је пудинг, ништа немојте да бринете.
Ован
Од 2003. године никада нисте били ближе Влади. Нешто ће да буде понуђено, не много, али биће. Ви сте своје спремили за то. Ви сте достојни пратилац Кубертенове мисли: „Важно је учествовати“. Додали би и ““ преживети у симболичном смислу, наредне четири године. А, партнери „Б“ и „Ч“? Нека се љуте. Они када су били у власти, нико вас није питао за мишљење.
Бик
Пред вама је више него успешан период. Немате разлога за бригу. Остаћете министар, тако да је облак неизвесности над вашом судбином отишао код неког другог. Не можемо да потврдимо да ћете постати ПеПеВе, али за сада је доста и оволику. А, уз министарску функцију иде и љубав, тако да само набаците осмех на лице и у нове радне победе.

ПС. У овом Ороскопу нисмо спомињали Славишу Кокезу, Санду Рашковић Ивић, Сашу Мирковића, Александра Вулина, Војислава Шешеља, Немању Шаровић, Расима Љајића, Ивицу Дачића и моју маленкост, Томислава Николића, Александра Вучића, Чедомира Јовановића и Зорану Михајловић.
Ненад Кулачин

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa