Инфо

19. мај 2016.19. мај 2016.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: КОНСТИТУТИВНА СЕДНИЦА СО

МИЛОШЕВИЋ ПРЕДСЕДНИК СО

Протеклог петка у новом Дому палих бораца одржана је конститутивна седница СО Владимирци. Уз усвајање извештаја Изборне комисије приступило се утврђивању мандата одборника који су потом положили заклетву.
Тајним гласањем између кандидата Владана Милошевића из редова СНС и Марјана Мијаиловића из редова ЈС који је био кандидат опозиције победио је Милошевић са 13 гласова док је Мијаиловић имао 12 гласова присутна 25 одборника.
- Ми ћемо се и надаље окренути раду и бројне започете послове попут кретања фабрике ФАСО наставити. У првом плану од послова које смо најавили биће језеро у Вукошићу и неколико пројеката који треба да упосле младе али и да селу дају позицију коју завређује. Бринућемо о сваком сегменту рада јер бољитак општине нам је итекако битан. Ми смо победили на овим просторима и то нас обавезује да и у пракси покажемо бригу и одговорност које исказано поверење носи рекао је нови председник СО Владимирци.
Потом је биран и заменик председника општине који је из редова СНС Дејан Јевтић који је био једини кандидат пред одборницима.
Тако је општина Владимирци добила нову Скупштину а јуче је одржана нова на којој је биран нови председник општине.
С.К.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa