Инфо

26. мај 2016.26. мај 2016.

Кроз пар реЧи

“¢ РУКОМЕТ ““ Голман Металопластике Дарко Арсић налази се на ширем списку селектора Дејана Перића за баражне дуеле Србије са Мађарском за одлазак на Светско првенство наредне године.
“¢ РУКОМЕТ ““ ЖРК Мачва, како се и очекивало, поражена је у последnjем колу Прве лиге „Центар“ у Лозници. Домаћа „Лозница град“ славила је 38:25 (12:9).
“¢ РУКОМЕТ ““ ОРК „Мачва“ ремизирала у Београду са „Студентским градом“ 21:21 (10:9).
“¢ РУКОМЕТ ““ Други тим Металопластике савладао је Гучево у наставку Друге лиге „Центар“. Славили су Шапчани у Лешници 48:18 (21:10).
“¢ ФУДБАЛ ““ Играчице Мачве победом су се опростиле од ове сезоне и Супер лиге. Шапчанке су, на свом терену, савладале „Слогу Раднички“ из Земуна 6:1 (4:1). Лигу завршавају на последnjем месту са 6 бодова.
“¢ ФУДБАЛ ““ Омладинци Мачве и Рада ремизирали су у Шапцу, у мечу претпоследnjег кола, 1:1. Стрелац јединог и водећег гола за Шапчане био је Добић.
“¢ АТЛЕТИКА ““ Пионирке „АШК Темпа“ освојиле су екипно друго место на екипном Првенству Србије за овај узраст одржаном у С. Митровици. Једино боljе од Шапчанки биле су такмичарке Војводине.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa