Инфо

26. мај 2016.26. мај 2016.

ЧИВИЈАШКИ ХОРОСКОП

Близанац
Зар није нормално да онај ко помаже државу, односно премијеру, од „Добро јутро са Јованом и Срђаном“, преко „Минут, два“, „Фарме „ и „Папарацо лова“, па све до „Тешке речи“, добије помоћ од те исте државе. И то не било какву помоћ, већ свега 4 милиона евра, такорећи, сићу. Злотвори то не капирају. Еј бре Србијо, отвори очи. Ради се о једном од највећих извозника у Србији. Извози српску памет, а заузврат добија нападе од оних који све време уживају у благостању страних донација. Не може држава вама никада да се одужи за све оно што сте ви урадили за ЊЕГА.
Рак
Вама је тешко удовољити. За сваку ситуацију имате неку контру. Хоћете на састанак са премијером у четири ујутру, иако је он најавио да ће грађане да прима од пет, и то у касарнама. Зар не мислите да он има паметнија посла у четири ујутру. Као да не знате да се од четири до пет бави довођењем страних инвестиција. Када мислите да разговара са Сингапурћанима, због разлике у временским зонама. Маните се ћорава посла и не лишавајте Србију Сингапурћана.
Лав
Србија је имала свакакве амбасадоре, али секселенцију није имала никада. А, шта смо могли да очекујемо од некога коме је секс посао. Не смемо да сметнемо са ума чињеницу да сте ви представник наше земље у Нигерији где је отприлике сваки трећи становник заражен вирусом сиде. Ваше знање, практично и теоријско, елоквенција, емпатија, и све остало, сигурно могу да помогну у таквој ситуацији. Још ако неки Нигеријци уложе у неки посао, запосле неког, ето среће.
Девица
Вама није довољно то што сте изабрани за потпредседника СНС, већ желите да задржите и титулу првог човека српске Атине. Не морате да се додворавате због тога. Довољно је све ово што сте урадили до сада. Шта сада ви имате да се петљате сменама на РТВ и фантомима у Савамали. Ви сте намирени. Пустите мало да се Бабић врати у форму. Вас је принц помиловао својом милошћу.
Вага
Морате да се мало вратите у реалност, барем једна од ваших личности. Знамо да је то тешко, али ваља се. Ако сте могли да се сурдукнете падобраном, можете реалност да гледате правим очима. Биће лакше и вама и нама. Доста више тих сукоба са комшијама. Па, ваљда су комшије ближе од кумова.
Шкорпија
Коначно смо добили правог селектора. Немојте само да вас после два успеха ваљамо у блату као претходнике. Порадите мало на офанзиви, ту смо дефинитивно танки. У одбрани сте урадили добар посао. Две утакмице, примили само два гола ““ један аутогол, и један из пенала. Оно јесте да смо постигли пет комада, али види се да шкрипи. Против Руса, знамо, морамо да поклекнемо. Ипак смо браћа, а старији брат иде на Европско првенство, па му ваља „подићи“ самопоуздање. Добри су Руси, вратиће некада.
Стрелац
За вас може много тога да се каже, али да сте КОЊ, па макар и тројански, не. Ви сте вашу доследност исказали много пута од 2000. године. Остајете верни и доследни, без обзира шта ко мислио. Не можете, додуше, увек да водите рачуна о другима, мора мало да мислите и на себе. Пси лају, каравани пролазе, а ви остајете у Влади.
Јарац
Неко ко је моћнији и од звезда, пролонгирао је позив који сте тако дуго очекивали. „ЗВР“ би требало да чујете од недеље. То вам је слично као и када радници у некој фирми чекајући плату питају када ће бити уплата, а добију одговор ““ крајем недеље, и тако пет, шест пута. За сада је сигурно да ће позива бити, али још се не зна да ли ћете се после позива облизати или покуњити. То зна само ОН.
Водолија
Да ли имате неки проблем са једном рибом, то знате само ви и ОН. А, вас стварно муче ти председнички избори. Буквално сте на истој температури врелине као и Ивица Дачић. Он због евентуалног уласка у Владу, а ви због предстојећих избора. Значило би када би „дете које је порасло и осамосталило се“ дало неку врсту подршке. Овако остаје вам да гледате у звезде и надате се као и интерпретатор „Миљацке“.
Риба
Полако, успорите мало. Доћићете у ситуацију да сами себе изненадите. Где ће вам душа. Какав бре, сада споменик Зорану Ђинђићу. Зар то није онај „жути премијер“ којег сте удостојили тако што сте таблу са његовим именом у улици која носи његово име, прелепили налепницом са именом Ратка Младића? Какво је то проклетство у Срба да им споменике подижу они који нису имали ниједну лепу реч за њих и њихов рад током живота. Маните се те идеје, барем због својих бирача, њима ће тешко бити да то сваре.
Ован
Када човек после деценија на власти призна неке грешке, то завреди дивљење свих нас. иако има оних који тврде да вам је висина и морални кредибилитет у раскораку, не осврћите се. Само храбро напред, јер су пред вама нове декадае. То што вам неки саборац мало надрља, ништа не значи све док вама не „хвали“ длака са главе.
Бик
Шта ће све вас да снађе, то није нормално. Лије са свих страна. Пролонгирање избора у странци сигурно вам не одговара, а сада још и ОН хоће да подигне споменик Зорану Ђинђићу. Тај ударац је било тешко примити. Лепо само вас саветовали да се повучете и препустите борбу неком новом и јачем, а да није Шутановац.
ПС. У овом Ороскопу нисмо спомињали Жељка Митровића, Сашу Радуловића, Јована Марића, Милоша Вучевића, Александра Вулина, Славољуба Муслина, Расима Љајића, Ивицу Дачића, Томислава Николића, Александра Вучића и Бојана Пајтића.
Ненад Кулачин

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa