Инфо

26. мај 2016.26. мај 2016.
ОдрЖана обука о електронском пословању у Крупњу

Е-ПОСЛОВАЊЕ

Унапређење пословања рекламирањем на интернету. Нови клијенте и нови пословни сарадници
У организацији Акредитоване регионалне развојне агенције Подриња, Подгорине и Рађевине из Лознице у понедељак 30. маја у просторијама општинске управе у Крупњу одржанаје обука “Е-пословање“ намењена постојећим и потенцијалним предузетницима и сектору малих и средњих предузећа која се реализује у оквиру програма „Сет стандардизованих услуга за микро, мала и средња предузећа и предузетнике“ финансиран од странеМинистарства привреде.
Полазници обуке су имали приликуда се упознају са појмом Е-пословања, интернет пословања, интернет маркетинга као и са различитим алатима које интернет пружа како би се пословање учинило ефикаснијим и приближило што већем броју потенцијалних клијената.
Према речима директорке Агенције и предавача на обуци Данијеле Марковић, - Ако мислите да се озбиљно бавите пословањем и будете конкурентни на тржишту, морате бити упознати са Е-пословањем и користити предности које вам нуде савремене информационо-комуникационе технологије. Са минималним улагањем, можете знатно унапредити своје пословање рекламирањем на интернету и за кратко време стићи до великог броја људи, самим тим стичете и нове клијенте, али и нове пословне сараднике.
Сви полазници обуке добили су сертификат о успешно завршеној обуци.
Д. Ж.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa