Инфо

2. јун 2016.2. јун 2016.
До почетка "Еxit" фестивала остало је неколико недеља, а већ је попуњено 70% капацитета

EXIT 2016. - ВЕЋ 70% КАПАЦИТЕТА ТВРЂАВЕ ПОПУЊЕНО!

До 7. јула је остало још мало времена, уколико намеравате да чујете најбоље од најбољих, потражите улазнице за "Еxit" фестивал.
До почетка "Еxit" фестивала остало је неколико недеља, а већ је попуњено 70% капацитета фестивала који ће се одржати од 7. до 10. јула на Петроварадинској тврђави! Продато је првих 30.000 улазница, што представља нови рекорд за овај период године! Када су у питању наступи музичара крећемо од "FUSION" бине која ће на "Еxit" фестивалу постати састајалиште најзанимљивијих извођача из земље, региона и различитих делова планете. Током четири дана преко 40 музичких састава и више од 150 извођача представиће се публици на Петроварадинској тврђави, доносећи сјајну атмосферу и препознатљиви космополитски дух једне од омиљених позорница "Еxit" фестивала! Јосипа Лисац, "Urban&4", "Cock Sparrer", "The Black Heart Rebellion", "My Baby", "Dub Pistols", "Bad Copy", Божо Врећо, "Kensington", "Lollobrigida", "Stray Dogg", "Grubb" само су нека од имена која ће нас од 7. до 10. јула увести у музички разнобојни свет "FUSION" бине. На главној бини "MAIN STAGE" у четвртак 7. јула наступиће Ellie Goulding која коначно долази на ове просторе. Са преко 17 престижних награда, мултиплатинастим тиражима и три милијарде Youtube прегледа, 29-годишња певачица сматра се за једну од најпопуларнијих женских извођача данашњице. На главној бини "Еxit" фестивала, уз спектакуларан ватромет слушаћемо неке од највећих савремених хитова попут "Burn", "Love Me Like You Do", "Lights", "I Need Your Love", "Outside", "Starry Eyed".
До 7. јула је остало још мало времена, уколико намеравате да чујете најбоље од најбољих, потражите улазнице за "Еxit" фестивал.
Д. Ђурић

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa