Инфо

2. јун 2016.2. јун 2016.
СРПСКА ЛИГА „ЗАПАД“ ““ 29. КОЛО

МилосављевиЋ за победниЧки опроШтај

ФК „Мачва“ ““ ФК „Шумадија“ (А) 1:0 (0:0)
Најважнији и најсвечанији део догодио се пре утакмице. Филип Пејовић подигао је шампионски пехар и заједно са саиграчима и навијачима прославио титулу и пласман у Прву лигу Србије.
Сам меч, резултатски је далеко важнији био за госте, но „црвено ““ црни“ нису желели да свечану атмосферу покваре неуспехом. Били су знатно бољи све до 70. минута. Неколико пропуштених прилика анулирао је, у 65. минуту, можда и најбољи играч меча, Милосављевић, одличним ударцем са 25 метара. Неприметни Аранђеловчани, кренули су на све или ништа. Мало је недостајало да им таква игра донесе резултат. Ипак, радост им је онемогућио одлични Пејовић на голу. Неколико великих прилика пропустили су и Шапчани. Јошић, Ратковић, Ђукић, Леканић били су непрецизни у кључним тренуцима.
- Велике честитке играчима, изнели су сав притисак на својим плећима. Свако је посебно мотивисан када игра против Мачве, пружа више од максимума, али су они покзали да су најбољи. Током недеље ћу знати да ли остајем на клупи и наредне сезоне, но то није примарно сада. Било са мном или неким другим, место Мачве је, најмање у Првој лиги ““ истиче тренер Предраг Роган.
ТАБЕЛА: 1. Мачва 62, 2. Будућност Крушик 53 3. Смедерево (-1) 49, 4. Слога (П) 44, 5. Карађорђе 41.... 12. Јединство (Уб) 36, 13. Мокра Гора 35, 14. Шумадија (А) 34, 15. Слога (К) 27, 16. Звижд 20.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa