Инфо

2. јун 2016.2. јун 2016.

ЧИВИЈАШКИ “™ОРОСКОП

БЛИЗАНЦИ
Показали сте да се храброшћу, марљивим радом који подразумева и по неки сат сна и одмора, истрајношћу, српским инатом, вером у себе, љубављу, искреношћу, поштовањем, поштењем, знањем и умећем, хуманошћу, патриотизмо쓦, успевају достићи највиши врхови. За вас је то био Роланд Гарос. И раније сте, а сада сте још више, исписали странице историје. Ви волите звезде и звезде воле вас.
РАК
Показали сте да без старца нема ударца. Ем сте најстарији посланик, ем сте 27 година у Парламенту, ем сте били председник Скупштине Југославије, Србије и Црне Горе, а сада сте комплетирали Грем слем и титулом председавајућег конститутивне седнице новог парламентарног сазива. И успели сте мало да пореметите громаду од већине у скупштинским клупама, али и сами сте свесни да је то јалова победа. Каква је таква је, победи се у зубе не гледа. Ако ништа друго, померили сте планирану светковину за реизбор Маје Гојковић.
ЛАВ
Показали сте зубе већ на првом скупштинском скупу. Неће са вама бити лако. Ипак сте ви били млади радикалски лав, прошли Шешељеву обуку. Мало још да порадите на књижевности, метафорама, није згорег да и речник обновите, и заборавићемо на мецоизтерапејисаног Бабића.
ДЕВИЦА
Мање је чудо то што је Ђоковић из бог те пита ког покушаја освојио Роланд Гарос, него то што сте ви из прве седели до Хилари Свонк. Први пут на Трофеју мускетара и опа, оскаровка. Надамо се само да је нисте побркали са оном другом Хилари, оном Клинтон, кандидаткињом за председника САД. Верујемо да су теме за разговор биле неке друге, а не политичке, и да сте се негде нашли, јер она је ипак “Девојка од милион долара“. Мали није наиван.
ВАГА
Лепо сте то приметили, наш највећи државни проблем је цена кафе у скупштинском ресторану. Колико је велики, још више иритира. Али, ако ће ваша оштрица да се тупи причом о ценама кафе и ћевапа за посланике у Скупштини, боље да нисте ни долазили у Парламент. За те цене зна сваки грађанин Србије уназад две деценије. Од вас се очекује много више. Додуше, успели сте да уручите ЊЕМУ тужбу и још књигу приде.
ШКОРПИЈА
Код вас мора да се зна ко коси, а ко воду носи. И то има, не само да поштује, него ида се слуша. У Парламент сте ушлим и како доликује. Ви у оделу, партијски следбеници у народним ношњама. Где да вас, лидера парламентарне странке, гребу јелеци и вунене панталоне. Антерија и опанци су за обичне посланике, а ви сте ипак најмужевији примерак своје врсте и треба да завредите погледе и са стране. Уочљивији сте тако, него да сте и ви навукли ношњу.
СТРЕЛАЦ
Вас смо из близанаца пребацили у стрелца, је сте се показали да испаљујете стрелице тачно тамо где треба, ка опозицији. Можете да одахнете. Није вам било лако да прегрмите викенд без звања председника Скупштине. Та два дана ће вам много правити проблема када дође време пензије, а за све то је крив онај најстарији посланик и то још из ДС који није могао да ради у петак после шест. Шта ћете, нису сви ко ваш шеф да раде дан и ноћ, ни у тоалет да оду због потребе. Одрадићете ви та два дана, немојте да се секирате.
ЈАРАЦ
Коначно је Пинки видео Тита, односно ви Вучића. Начекасте се ви поштено овога пута. Како је било, то знате ви и ОН. Да ли је све ово вредело још једног уласка у Владу? Распоред звезда у вашем сазвежђу говори да би због личног интереса пристали да поделите одговорност која није ваша. Немате куражи да осетите сласти опозиције
ВОДОЛИЈА
Како сте могли да знате да ће исто одело као ви да обуче и Хашим Тачи. То је стварно први пут у новијој историји Србије да се деси. Тамноплава одела и љубичаста кравата био је избор обојице председника ““ чекајте, да ли ми смемо да за овог другог кажемо да је председник, зар Косово није део Србије. Било како било, поново сте сте сликали заједно и тиме свима јасно ставили до знања да је Косово срце Србије, да мислите исто, јер се и облачите исто.
РИБЕ
За вас није ништа ново то што не спавате. Разлога за несаницу има много. Некада је до даноноћни рад, некада је то брига. Боре вас мисли због ММФ. Што би наши преци рекли: Су чим ћеш пред ММФ. Зезнути су они. Они се разумеју у те цифре у које се обичан српски народ баш и незагледава. Ту нема оно ““ никада нисмо боље стајали, супер нам је, најбољи у Европ蓦 Него, ако већ не спавате, како вам промакоше они фантоми?
ОВАН
Пред вама је период када су потребни рогови и зато смо вас из близаначког пребацили у овај знак. Тежак је пут прећи од осуђиваног криминалца до атракције за екскурзију основаца. Ви сте све то платили, и те дискове што сте поделили натопљени су вашим знојем док сте се шминкали, маникирали, педикирали уграђивали силиконе, трепавице, уметке за косу и бог те пита шта све док сте их снимали. Па, зашто да не посете основци из унутрашњости вас и вашу кућу. Ви сте бре, највећа српска мајка, и на Телетону сте били .
БИК
Неће ни са вама бити лако у Парламенту. Да се зна ко је на челу ДС. Коначно сте на путу да и звезде послушате ““ размишљате о кандидатуру за председника странке. Чим размишљате, значи да нећете. У међувремену, може и нека псовка да се забележи, ипак је то најутицајнији риалити у Србији. Само храбро и поносито.
ПС: У овом Ороскопу нисмо поменули Новака Ђоковића, Драгољуба Мићуновића, Александра Мартиновића, Синишу Малог, Сашу Радуловића, Бошка Обрадовића, Мају Гојковић, Ивицу Дачића, Томислава Николића, Александра Вучића, Светлану Цецу Ражнатовић и Бојана Пајтића.
Ненад Кулачин

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa