Инфо

2. јун 2016.2. јун 2016.
НОВО ВОЗИЛО ОДЕЉЕЊУ САОБРАЋАЈНЕ ПОЛИЦИЈЕ

НЕБЕЗБЕДНИ ФИНАНСИРАЛИ ВЕЋУ БЕЗБЕДНОСТ

Председник Скупштине града Шапца и Савета за координацију послова безбедности саобраћаја Немања Пајић уручио је у понедељак кључеве новог возила Одељењу саобраћајне полиције у Шапцу. Средства за куповину возила наменски су опредељена из буџета Савета за координацију послова безбедности саобраћаја, од наплаћених прекршајних казни.
Досадашња сарадња Града Шапца и Саобраћајне полиције показала је добре резултате када је у питању безбедност у саобраћају. Набавка возила марке „Шкода Рапид“ допринеће већој ефикасности у раду саобраћајне полиције.
-Један од предуслова успеха у нашем заједничком послу је добра координација свих служби које имају исти циљ ““ повећање безбедности у саобраћају. Верујем да ће овај ауто допринети већој ефикасности у раду полиције, а на симболичном нивоу ово је знак добре сарадње и повезаности Савета и саобраћајне полиције. Превенција нам и даље остаје примарни циљ, јер само тако можемо заштитити све учеснике у саобраћају и допринети развоју свести о важности ове теме. Савет зато наставља своје активности које за циљ имају промоцију безбедног учешћа у саобраћају и стварање навика од најмлађег узраста, уз акције које су посвећене свим учесницима. Током лета је, по статистичким подацима, повишен ризик од саобраћајних незгода, па и овом приликом свима упућујемо апел да поштују прописе, штите свој и животе свих учесника у саобраћају, рекао је Немања Пајић, председник Скупштине града Шапца и Савета за координацију послова безбедности саобраћаја.
Начелник Одељења саобраћајне полиције Зоран Пенонић истакао је да ће ово возило бити коришћено искључиво у сврхе повећања безбедности саобраћаја на територији Шапца.
-Возило које смо добили финансирали су небезбедни учесници у саобраћају. Један део новца који се слије у касу Републике или града уграђен је у безбедност осталих учесника у саобраћају, рекао је Пенонић.
„Шкода Рапид“ је десето службено возило у Одељењу саобраћајне полиције.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa