Инфо

2. јун 2016.2. јун 2016.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: СЛЕДЕ БРОЈНИ ПОСЛОВИ

У ФАСУ ДВАДЕСЕТАК РАДНИХ МЕСТА

У општини Владимирци нова стара власт наставља бројне послове. Први креће “Фасо“ чији закупац припрема тридесетак радника а нова радна места могу очекивати двадесетак раника, каже председник општине Милорад Милинковић.
- Ми имамо обиље и посла и намера у чему ћемо истрајати. Сувишно је причати колико значе нова радна места а за сада бира се тим који ће вратити живот у некада престижну фабрију, задовољан је председник.
И пут Трбушац-Вучевица у дужини од четири километра добиће савремен изглед.
- Почели су радови на постављању банкина и копању канала како би се испоштовали сви стандарди и добили саобраћајницу којом ћемо се дичити, каже Милинковић.
Даље следе тендери који су предуслов да се уреде прво Дом ученика, али и мост на Вишњици у Вукошићу имаће реалније показатеље, па је и ту за очекивати да се добије битан мост за житеље овог села пошто ће тендер имати нешто блаже критеријуме да би се остварило зацртано, најављује стари-нови председник општине Владимирци.
Тендер следи и у Дому здравља у Прову где ће се од крова до подова све преуредити, а и у Дому здравља Владимирци Педијатрија ће добити нови кров опет после тендера који је расписан.
И тако из корака у корак, из посла у посао наставља се радно лето у Владимирцима које ће донети обиље послова, каже челни човек Милорад Милинковић.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa