Инфо

9. јун 2016.9. јун 2016.
МИНИ РУКОМЕТ

Најбоље у западној Србији

Младе рукометашице Медицинара комплетирале су овог викенда трофејну и перфектну сезону. Још једном су потврдили доминацију у мини рукомету западне Србије.
Девојчице рођене 2004. године и касније, које је селектирао тренер Дејан Шобић, током ове сезоне, одиграле су 20 утакмица, оствариле исто толико победа, уз гол разлику од плус 198. Недавно је систем такмичења промењен, те се уместо класичног лигашког турнира, два пута месечно организују турнири у различитим градовима, а прилику да се докажу, Шапчанке су искористиле на 9 турнира.
Максималан учинак донео је убедљиво прво место, испред вршњакића аранђеловачког „Извора“ и „Металца“ из Горњег Милановца, а осим победничког пехара, Медицинару су припала и признања за најбољу рукометашицу и стрелца, а њих су понели, Тамара Шобић и Нина Кажић.
- Сјајно је радити са њима. Оне обожавају рукомет, радују се свакој утакмици, живе за турнире, тренинге и успех не може да изостане. У екипама из Аранђеловца и Горњег Милановца имали смо озбиљне ривале, али смо показали да смо најбољи ““ истиче тренер Шобић.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa