Инфо

9. јун 2016.9. јун 2016.

Кроз пар речи

“¢ ТЕКВОНДО ““ Шабачки теквондиста Марко Карајловић, освојио је бронзу на Отвореном првенству Грчке (Грчка опен) одржаном у Солуну. Карајловић је био трећи у категорији до 63 кг.
“¢ КОШАРКА ““ Кошаркашица ОКК Шапца Драгана Јокић налази се међу 16 јуниорских репрезентативки Србије које ће се, у Бањи Ковиљачи, припремати за Европски шампионат у Мађарској. Пут суседне земље, кошаркашице крећу средином јула, а селектор Павловић водиће 12 играчица.
“¢ РУКОМЕТ ““ Голман Металопластике Дарко Арсић био је један од најбољих актера наше реперезентације у првом меча баража за одлазак на Светско првенство наредне године. Иако није почео као први голман, средином првог дела заменио је Маријанца и практично бранио до краја утакмице. У минималном поразу од Мађара, забележио је 9 одбрана.
“¢ РУКОМЕТ ““ Марко Дошен и Марко Срдановић, млади чланови Металопластике, позвани су на окупљање кадетске репрезентације Србије. Селектор Савић припрема селекцију за ЕП у Хрватској.
“¢ ФУДБАЛ ““ Коло пре краја, познати су сви шампиони међуопштинског ранга под ингеренцијом ФСМО. Победничке пехаре освојили су: ОФК „Мајур“ (МОЛ Мачва), ФК „Јевремовац“ (МОЛ Поцерина) и ФК „Цер“ (ЈЛ) (МОЛ Јадар). Опширнији осврт на ниже лиге доносимо у наредном броју нашег и Вашег листа.
“¢ ПЛИВАЊЕ ““ Такмичари шабачког “Делфина“ освојили су 4 медаље на међународном “Пиколо митингу“ у Сремској Митровици. Лука Познановић освојио је титуле на 50 м делфин и 50 м леђно, Веселиновић је био трећи на 50 м делфин, а треће место је припали у штафети 4 пута 50 м краул (Мићковић, Познановић, Лукић и Веселиновић).
“¢ РВАЊЕ - Петровић, Трифуновић и Гајић освојили су златне, И. Гајић, Жабаљац, Ловчевић и Петровић сребрне, а Радаковић, Трифуновић, Жабаљац и Глигорић бронзане на међународном “Президент купу“. Они су били део репрезентације Србије која је освојила екипно прво место.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa