Инфо

9. јун 2016.9. јун 2016.
ХУМАНИТАРНЕ ВЕЧЕРИ У СВЕЧАНОЈ САЛИ МИЛАНО И НА ПОЛИГОНУ ОСНОВНЕ ШКОЛЕ У БОГАТИЋУ

ПОМОЗИМО ДУШАНУ

Да би се прикупила средства за лечење Душана Шобића ( 23 ) из Мачванског Белотића, који је оболео од Хочкинове болести потребно је прикупити нова средства за другу веома скупу терапију. Тим поводом 20. јуна у свечаној сали „Милано“ у Богатићу одржаће се хуманитарно вече „За Душана“. Све присутне ће забављати Зоран Даниловић-Крпица, Гиба, Предраг Дрезгић-Преша, Павле Дејанић, Бојана Црнчевић уз оркестар “Шармери“.
То је увертира пред велики хуманитарни концерт “За Душана“ који ће се одржати у уторак 21. јуна на полигону Основне школе “Мика Митровић“ у Богатићу на коме ће учествовати бројна значајна имена домаће поп рок сцене. До сада су своје учешће пријавили: Жера “Црвена Јабука“, Зијо “Валентино“, Драгољуб Ђуричић и Балканска Лавина, Саша Васић, “Најда Смак“, “Клин“, “ Бијело Дугме“ Реал Трибуте и најбољи ДЈ у Швајцарској ДЈ Ноца. Водитељ програма је Сузана Манчић, а за квалитет звука биће задужен инг. Илија Перић.
Почетак концерта заказан је за 20 часова и трајаће укупно око четири сата.
- Биће то највећи догађај ове врсте организован у општини Богатић. Програм је конципиран тако да три сата на сцени буду извођачи, а потом ће ДЈ Ноца имати свој једночасовни наступ, каже за “Глас Подриња“ естрадни менаџер Иван Станчетић.
Улазнице по цени од 600 динара биће пуштене у продају од среде 15. јуна, а могу се набавити у: кафе “Хавана“ Богатић, књижара Мусик Схоп Богатић и “Лифе цафе“ Шабац. На дан одржавања концерта улазнице се могу купити на благајни полигона Основне школе “Мика Митровић“ у Богатићу.
И.С.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa