Инфо

9. јун 2016.9. јун 2016.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: НОВИ БРОЈНИ ПОСЛОВИ

ВЛАДИМИРЦИ НАПРЕД

У општини Владимирци агилни тим челних људи бије битку за сваки динар, који може донети бољитак овој општини. Предуслов, по речима председника општине Милорада Милинковића, у јавном сектору је наредна седница СО која ће као епилог имати нове челне људе фирми које опет треба да понесу бреме и одговорности и обавеза у реализацији пројеката а биће одржана ускоро.
- У Београду ЈКП “Извор“ је потписало субвенцију у изградњи резервоара тик уз торањ у Лојаницама капацитета 500 кубних метара воде, што ће решити велике проблеме нестанка воде током летњих непогода када нестаје струја а по доласку услед великог напона кида цеви. Овај резервоар ће елиминисати тај удар и ето бољитка, надамо се сви, каже председник истичући да република даје пола средстава а општина други део у износу од око шест милиона динара.
Како се ускоро очекује почетак купалишне сезоне и базен добија свој колач борбе за сваки динар.
- Расписан је конкурс за закуп базена и ми се искрено надамо да ће закупац учинити све да донесе берићет и себи и локалној самоуправи. О свему грађани ће бити детаљно обавештавани, обећава први човек општине.
Запошљавање је прича за себе. Уз очекиваних двадесетак места у “ФАСУ“ у току је и конкурс ЛАПС који ће се реализовати током јуна. Ето нових радних места поручују из општине.
Капитални посао језера у селу Вукошић тече у оном обавезном делу испитивања, каже председник општине и појашњава.
- Ту све иде по плану. Извршена су бројна испитивања а када се све потребно да се приступи раду приведе крају почеће велики посао. Реално је очекивати да то буде крајем године, што би нас на карти малих општина великих потенцијала ставило међу одабране и, од природе и од зналаца да многима донесемо бољитак, задовољан је Милорад Милинковић.
И тако корак по корак закључују из локалне самоуправе иде се напред. Ту су и бројни послови у путној мрежи али о том потом. Наравно када се приступи раду кажу јер лажним обећањима се нису нити ће се бавити, тврде општинари.
Редовно локална самоуправа организује награђивање најбољих ученика основних и средње школе. У наредном броју детаљније о томе уз списак оних који су завредели признање и, који ће, надају се у општини наставити живот на родним огњиштима уз бригу локалне самоуправе да им пут до те намере олакша и на овај начин.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa