Инфо

16. јун 2016.16. јун 2016.
МАЧВАНСКА ОКРУЖНА ЛИГА ““ 29. КОЛО

ПобедниЧки опроШтај од Шапца

ФК „Раднички шабачки“ ““ ФК „БМР“ 4:2 (2:1)
Када би се гледала само пролећна полусезона, шабачки „Раднички“ био би убедљиво први на табели Окружне лиге. Ипак, просто је седам бодова заостатка после јесени, било ненадокнадиво и пехару ће се радовати у Љубовији.
Иако је„Дрина“ повела већ на почетку меча против Младости из Поцерског Причиновића, шабачки фудбалери нису желели да се опросте од својих навијача било чиме другим осим победом. Силовит старт резултирао је евроголом Александра Пантића са око 20 метара. Неколико минута касније „Раднички“ је водио са 2:0. Сјајну акцију и проигравање Лукића крунисао је Радукић. После брзе предности домаћих, гости из Петловаче пружили су одличну игру. Високо постављену последњу линију одбране Шапчане, успели су играчи БМР неколико пута да пробију, а средином првог полувремена то им је донело и гол. Могли су и до изједначења убрзо, али је неколико добрих одбрана убележио Јовић. Друго полувреме било је знатно доминантније што се игре „Радничког“ тиче. Вратили су контролу игре, а после корнера, Пантић је убацио лопту у мрежу за 3:1. Још једну лепу акцију успешно је окончао Радукић рутинском реализацијом прилике 1 на 1. Коначан резултат поставили су гости поготком којим су казнили лошу офсајд замку Шапчана.
„Дрина“ је, на свом терену, савладала „Младост“ 3:0. У последњем колу, Шапчани гостују у Поцерском Причиновићу.
ТАБЕЛА: 1. Дрина 65, 2. Раднички шабачки 62, 3. Мачва (Б) 52, 4. Младост (П) 52, 5. Хајдук Станко 45, 6. Подриње 44...... 13. БМР 34, 14. Липолист 30, 15. Јадар 28, 16. Јединство (З) 9.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa